Blogihelmiä: Miksi näemme vain elämämme huonot puolet?

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla.

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Mietintöjä monenlaisia

Miksi meidän on niin vaikeaa iloita pienistä asioista?

"Tänä aamuna huomasin miettiväni, miksi ihmismieli näkee aina ne kaikki korjattavat tai huonot asiat elämässään. Kuinka monet oikeasti takertuvat niihin hyviin asioihin ja muistavat ne joka päiväisessä ajattelussa? Jotenkin vain tällä hetkellä minäkin olen uppoutunut niihin kaikkiin huoliin ja murheisiin mitä elämä tuo eteen. Murehdin ja huolehdin asioista aivan turhaan. Pitäisi taas oppia katsomaan ympärille ja löytämään edes jotain hyvää."

Sitä sun tätä

Blogisti miettii ensi vuoden horoskooppeja.

"Olen hevonen ja syntynyt kultaisella kuusikymmentäluvulla. Itsenäinen, riippumaton, luja liittolainen ja luotettava kumppani joka on käsistään näppärä juhlien keskipiste. Tulisuutta löytyy luonteesta joka ilmenee kuumaverisyytenä ja kärsimättömyytenä. Kaikki piirteet allekirjoitan itsestäni."

Viiden tähden parantola

Unettomuus vaivaa blogistia.

"En tahdo nukkua öisin. Tahdon lukea, kirjoittaa, notkua Facebookissa pelaamassa tylsistyttäviä pelejä, löytää tilan jonne arkitodellisuus ei yllä. Otin taas romaanin töihin. Jaksan hämmästyä miten helppoa on liukua pois ajasta ja paikasta, etääntyä ruumiistaan ulottuvuuteen, jota ei voi käsiinsä kauhoa."

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja