Blogihelmiä: Mies on vahva, nainen heikko

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla.

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Viiden tähden parantola

Millainen ihminen on negatiivinen?

"Minua syytetään negatiiviseksi, mutta positiivisuus on kaukana, kun jääkaappi ammottaa tyhjyyttään ja lapset itkevät ruokaa. En edes ole negatiivinen. Minähän unelmoin, ja pyrin toteuttamaan unelmani. Olen osan jo toteuttanutkin. Negatiivinen ei kykene haaveisiin."

Kuudes aisti

Onko miehisyys voimaa, naiseus heikkoutta?

"Mies on vahva ja nainen heikko. Jos olet nainen, niin tämä lausuma saa todennäköisesti karvasi pystyyn. Mutta älä vielä tuomitse minua, anna minun selittää. Minä en muovannut sääntöjä. Universumi vain on rakennettu sillä tavalla. Elämme vastakohtien maailmassa, yin ja yang, kuuma ja kylmä, päivä ja yö. Ja maskuliinisuus on voima, siinä missä feminiinisyys on heikkous."

Pilkahduksia

Millaista on hullu rakkaus?

"Olen lueskellut viime aikoina paljon hullusta rakkaudesta. Joku sanoi, tai luin jostain, että usein suhteen alussa toisella osapuolella on tarve miellyttää toista, niin että hän unohtaa itsensä. Ajan kanssa - koska loputtomiin ei voi teeskennellä muuta kuin on - totuus paljastuu, jolloin suhde joko arkipäiväistyy, tai vastaan tulee kovia pettymyksiä puolin jos toisin."

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja