Mainos

Blogihelmiä: Kivusta nautintoa?

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Aikuisen naisen päiväkirja

Aikuisen naisen päiväkirjassa puhutaan kivun nautinnosta.

"Tällä kertaa aiheenani on seksuaalinen muoto, joka ei ole kovinkaan omakohtainen eikä ominta minua, sillä kivun tunteminen ei mielestäni ole kovin nautittavaa, en myöskään nauti alistamisesta sen enempää kuin dominoinnistakaan. Nöyryytyskin tuntuu vieraalta."

Lemmikkipuisto

Helmen uusi Lemmikit-sivusto on avautunut. Tällä kertaa esitellään Pätkis ja Sinni.

On aika aloittaa kirjoittamaan uutta blogia, jonka päähenkilöinä temmeltää kaksi nelivuotiasta tyttökissaa nimeltään Sinni ja Pätkis. Olette saattaneet törmätä kyseisiin elikoihin jo Bloggerin puolella Karvahelvetti-nimisessä blogissa, mikäli kissablogeja olette aiemmin lueskelleet. Pätkis ja Sinni esiintyvät Karvahelvetissä myös tästä eteenpäin siitä huolimatta, että vierailemme jatkossa myös täällä Lemmikkipuistossa elämästämme rennolla otteella kertoillen

Maalista mystiikkaa

Nyt puhutaan voimaeläimistä:

"Onko sinulla voimaeläin - tai selkeä kuva siitä, mikä se voisi olla? Minä en ole kovin perehtynyt aiheeseen, mutta eläinten ystävänä tämä kiinnostaa jossakin määrin. Ja olisihan se ihanaa kutsua jotakin eläintä ”omakseen”. Ajatella, että sielulla on siihen erityinen yhteys."

YH.n elämää:)

Yh-äiti pohtii, miten äitiys on muuttanut ystävyyttä:

"Koko illan puhuttiin lasten kurahousuista ja perhelomista ja tunsin itseni jotenkin ulkopuoliseksi, kuvittelin illan olevan rento ja että olisimme heittäneet huumoria ja keskittyneet vain hauskanpitoon. Sitten heitin jonkun mielestäni hauskan kommentin jostain muusta kuin lapsista, tuli syvä hiljaisuus ja yksi ystävistäni sanoi, että taidat olla vähän väsynyt."

Emmin muotiblogi

Emmin muotiblogissa on esittelyssä Globe Hope:

"Globe Hope on lähtenyt yhteistyöhön Uuden Musiikin Orkesterin kanssa. Tiedotteen mukaan Glope Hopen mallistoon tulee tuotteita laukuista ja t-paidoista keittiötekstiileihin ja kukkaroihin."

Koonti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.