Mainos

Tutustu Ikuisesti nuori -sarjan henkilöihin!

Subilla alkavassa uutuussarjassa kaksi maailmaan kohtaa, kun viisi nuorta majoitetaan Rukalla sijaitsevaan tunturihuvilaan viiden seniorin kanssa.

Subilla lokakuussa starttaavassa Ikuisesti nuori -sarjassa kyseenalaistetaan ennakkoluuloja, kun joukko nuoria viettää ikimuistoisen loman yhdessä seitsemänkymppisten kanssa. 

Saapuessaan huvilalle nuoret eivät vielä tiedä senioreista mitään, vaan kuvittelevat pääsevänsä asuttamaan huvilaa muiden ikäistensä kanssa. Hyvin nopeasti nuorille kuitenkin selviää, että ryhmä uusia asuinkumppaneita on hiukan varttuneenpaa väkeä.

– Säälin nuoria siinä kohtaa, kun me saavuimme. He odottivat komeita miehiä ja kauniita naisia, ja sitten me vanhukset seisoimme tumput suorina talon eteisessä, eräs ohjelman senioreista Kaarina kertoo ikimuistoisesta kohtaamisesta.

Miten huonejaot järjestetään? Miten senioreiden hermot kestävät nuorten bailaamista ja miten yhteiset tehtävät hoituvat kun yhdessä vietetään seuraavat kaksi viikkoa? Bileloma muodostuu matkaksi, joka ei kuljekaan vain rinteestä baariin. 

Ikuisesti nuori -ohjelman osallistujat

Tanita, 20, on reipas, urheilullinen ja sosiaalinen. Hyväntuulinen nuori nainen on vapailla markkinoilla ja tilausta olisi pienelle romanssillekin. 

Nikon, 22, sydäntä lähellä on opiskelu ja matkustelu. Niko onkin viettänyt viime syksyn Pohjois-Amerikassa ja rakastunut tulisesti maailman ihanimpaan mieheen. 

Aleksi, 23, on seikkailija ja muusikko, joka on onnistunut viime vuonna kiertämään Eurooppaa kuukausitolkulla ilman rahaa.

Totte, 25, on tamperelainen baarimikko jonka historiasta löytyy rajuja tempauksia. Totte on elänyt rankan nuoruuden ja on nyt vihdoin saavuttanut hiukan tasaisemman vaiheen elämässä.

Alexandra, 25, on kunnianhimoinen yllytyshullu, joka on kasvanut moottoriurheiluperheessä. Alexandra opiskelee Virossa kauppatieteitä ja matkustelee mieluusti yksin.

Musiikin monitoimimies Pertti, 69, on intohimoinen kuorolainen ja omistaa mm. osan legendaarisesta Digelius-levykaupasta. Pertillä on kerrottavanaan loputon varasto tarinoita suomalaisista musiikin legendoista. 

Harry, 76, on kansainvälinen seikkailija joka on viettänyt varsin lennokkaan elämän. Hän on pyörittänyt omaa arkkitehtitoimistoa ja talvisin vetäytynyt Suomen rinteille opettamaan laskettelua.

Toivo, 84, on hyvin aktiivista elämään viettävä valkeakoskelainen eläkeläinen. Toivolla on takana kaksi avioeroa, jotka ovat olleet elämän raskaimpia kokemuksia.

Imatran Inkeriksi valittu Marja-Terttu, 69, on suorasukainen ja kaiken nähnyt nainen. Pitkänlinjan yrittäjällä on taustallaan raskaitakin vaiheita, mutta järkkymätön elämänjano pitää yleisasenteen positiivisena.

Kaarina, 73, on näyttelijä, joka on tehnyt mittavan uran näyttelijänä ja työskennellyt pitkään muun muassa Lahden Kaupunginteatterissa.

Ikuisesti nuori -uutuussarja perustuu amerikkalaiseen Forever Young -ohjelmaformaattiin.

Ikuisesti nuori Subilla torstaisin 15.10. klo 21 alkaen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.