Mainos

Berner Uutisvirrassa: Omien kritiikki on satuttanut

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk.) kertoo Peter uutisvirrassa -ohjelmassa oman kenttäväen kritiikin satuttaneen.

MTV Uutisten piirihallitusten jäsenille tekemässä kyselyssä joulukuun lopulla vain noin puolet vastaajista katsoi Bernerin onnistuneen tehtävässään hyvin.

– Kritiikki satuttaa. Olen joutunut miettimään, miten ansaitsen luottamuksen ja miten tuon omat viestini paremmin julki, Berner sanoi.

Ministeri uskoo, että heikon tuloksen takana saattaa olla se, ettei hänellä ole ollut mahdollisuutta tutustua kenttäväkeen tarpeeksi. Hän kuitenkin korostaa, että poliitikkona joutuu laittamaan itsensä peliin, eikä aina voi olla mukavuusalueellaan.

Berner nousi suoraan ensimmäisen kauden kansanedustajana ministeriksi. Hänelle itselleen taival politiikassa on ollut yllättävää.

– Olen ollut tehtävästäni innostunut ja innostunut myös siitä, miten paljon muutoksia voidaan tehdä ja vaikuttaa asioihin. Päätösvaltaa on enemmän kuin ajattelin.

Berner ei halunnut spekuloida poliittisen uransa jatkosta. 

– Olen sitoutunut nykyiseen tehtävääni. Jatkossakin haluan olla yhteiskunnan palveluksessa. Missä ja miten, se jää nähtäväksi. Suomessa voi hyvin liikkua elinkeinoelämän ja poliitiikan välillä, hän muistutti.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.