Mainos

Berlusconin yöseuralainen paljastaa: Pääministerillä oli "haaremi"

Italian pääministeri Silvio Berlusconin väitetty maksullinen seuralainen on julkaissut kirjan, jossa hän kuvailee yksityiskohtaisesti viettämäänsä yötä pääministerin kanssa.

Berlusconin seksiskandaalin ytimessä oleva Patrizia D'Addario kertoo kirjassaan myös, kuinka häntä on uhkailtu sen jälkeen, kun tieto pääministerin maksamasta yöstä vuoti julkisuuteen. D'Addario kirjoittaa lisäksi, että hänen kimppuunsa on sittemmin hyökättykin.

Kirja on julkaistu nimellä "Nauttikaa, pääministeri". Se kuvailee juhlia, jotka pidettiin Berlusconin Rooman asunnolla, Palazzo Graziolilla.

- Luulin nähneeni jo paljon, mutta en tätä: 20 tyttöä vain yhtä miestä varten, D'Addario kirjoittaa. - Muilla miehillä ei ollut juhlissa mitään sanomista. Oli vain yksi mies, jolla oli oikeus paritella: pääministeri.

D'Addario kertoo kirjassaan myös, kuinka Berlusconi esitteli juhlissaan kaksituntisen videon itsestään. Osa siitä oli Berlusconin kampanjavideota, jonka aikana juhlavieraat lauloivat pääministerin vaalikampanjan teemalaulua "Taivaan kiitos Silviosta".

Pääministerin toimisto ei ole kommentoinut kirjan julkaisemista ainakaan toistaiseksi mitenkään.

Kuka maksoi seuralaisen?

42-vuotiaan escortnaisen paljastukset ovat kuohuttaneet Italiaa rajusti. Patrizia D'Addario astui julkisuuteen kesäkuussa nauhoittamansa äänimateriaalin turvin. Hän väitti nauhalla olevan äänen kuuluvan pääministeri Silvio Berlusconille. Hän kertoi julkisuudessa myös, kuinka Berlusconi halaili ja suukotteli juhlissaan kymmeniä nuoria naisia, jotka ympäröivät häntä kuin "haaremi".

D'Addarion mukaan hänen yöllisistä palveluistaan maksoi barilainen liikemies Giampaolo Tarantini, jonka osuutta prostituoitujen välittämiseen paikallisille poliitikoille tutkitaan parhaillaan. D'Addarion mukaan Tarantini lupasi, että pääministeri auttaisi naista hänen kiinteistöprojektissaan. Tällaista ei kuitenkaan tapahtunut.

Berlusconi on julkisesti vedonnut siihen, ettei tiennyt D'Addarion olleen maksullinen seuralainen. Hän ei ole kuitenkaan koskaan kiistänyt, etteivätkö he viettäneet yötä yhdessä. Berlusconi on kuitannut kohun sanomalla, ettei hän ole mikään "pyhimys".

Skandaali näki päivänvalon viime kesäkuussa hieman sen jälkeen, kun väitteet Berlusconin suhteesta 18-vuotiaaseen italialaismalliin olivat nousseet julkisuuteen. Berlusconi kiisti suhteensa nuoreen tyttöön sanomalla, että he ovat vain ystäviä. Kohun seurauksena Berlusconin toinen vaimo Veronica Lario haki kuitenkin miehestään avioeron.

Patrizia D'Addario kertoo kirjassaan, että häntä painostettiin astumaan julkisuuteen ääninauhoitteidensa kanssa jopa uhkailun voimalla. Hän kirjoittaa myös kuinka hänen asuntoonsa murtauduttiin ja hänen vaatteensa, tietokoneensa ja puhelinluettelonsa varastettiin. Kolme kertaa hänen asuntonsa ovelle ilmestyi miehiä, jotka väittivät olevansa poliiseja, D'Addario kirjoittaa kirjassaan. Yksi heistä löi hänen ikääntynyttä äitiään kasvoihin.

D'Addario nauhoitti myös joitain nimettömiä puhelinkeskusteluja, joissa häntä kutsuttiin alatyylisin nimityksin ja joissa hänen tyttärensä uhattiin siepata.

(MTV3 - Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.