Benjamin Peltonen harvinaisessa yhteiskuvassa kumppaninsa Jonin kanssa

Benjamin lomailee Thaimaassa kumppaninsa kanssa.

Laulaja sekä vuoden 2024 UMK-juontaja Benjamin Peltonen ja hänen kumppaninsa, MasterChef Suomi -ohjelmasta tuttu Joni ovat parhaillaan pitkällä ulkomaanmatkalla yhdessä. Benjamin on päivitellyt reissukuulumisiaan Instagramiin, jonne hän jakoi kuvasarjan Bangkokista.

Kuvasarjan ensimmäisessä otoksessa laulaja poseeraa tyylikkäänä Bankokin näyttävän kaupunkimaiseman avautuessa taustalla. Toisessa kuvassa Benjamin ja hänen kumppaninsa poseeraavat vierekkäin.

Kolmannessa kuvassa pariskunnan rinnalla poseeraavat laulaja Anna Abreu ja hänen puolisonsa, ex-lumilautailija Lauri Heiskari sekä Benjaminin äiti Minna Peltonen

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Benjaminin postauksen kommenttikenttä on täyttynyt sydämistä ja ihastelevista kommenteista.

– Ihanat sinä ja Joni!

– Ihania olette!

– Liian söpöä!

Benjamin jakoi ensimmäisen yhteiskuvan hänestä ja Jonista Instagram-tililleen joulukuussa 2022. Laulaja kertoi vuosi sitten MTV Uutisille, että hän olisi ollut valmis julkistamaan kaksikon parisuhteen jo aikaisemmin. Hän kertoi poikaystävänsä halunneen kuitenkin pitää rakastavaisten suhteen aluksi yksityisenä.

– Kaikki minuun liittyvä on ollut niin julkista, niin on ollut ihanaa, että parisuhteemme on ollut meidän kahden välinen, Benjamin kertoi tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat