Belushille tähti Walk of Famelle

Yhdysvaltalainen koomikko John Belushi sai torstaina oman tähtensä Hollywoodin Walk of Famelle. Vaikka Belushin kuolemasta on jo 22 vuotta, paikalle saapui suuri määrä hänen ystäviään ja kollegojaan.

Paikalle saapuivat muiden muassa koomikot Dan Aykroyd ja Chevy Chase, näyttelijä Ted Danson ja ohjaaja John Landis. Tähden paljasti edesmenneen John Belushin 49-vuotias pikkuveli Jim Belushi, joka oli selvästi liikuttuneessa mielentilassa veljensä paikasta Wall of Famella: -Tämä on hieno päivä. Tänään ripustamme Johnin pelipaidan kattoon.

John Belushi tuli aikanaan tunnetuksi komediarooleistaan, joista tunnetuin oli hänen esiintymisensä toisena Blues Brothers -elokuvan veljeksistä Dan Akroydin rinnalla. Hänen uransa alkoi Saturday Night Live -ohjelman perustajakaartissa Chasen ja Aykroydin rinnalla, ja hän nousi suursuosioon roolillaan vuoden 1978 opiskelijakomediassa Delta-jengi. Hän kuoli vuonna 1982 Hollywoodin Chateu Marmont -hotellissa otettuaan yön juhlimisen jälkeen tappavan yliannostuksen kokaiinin ja heroiinin sekoitusta.

Lue myös:

    Uusimmat