Beata Papp ja Mikko Leppilampi saapuivat yhdessä ristiäisjuhlaan – missikaunotar julkaisi maalaisromantiikkaa huokuvan yhteiskuvan

Entinen Miss Suomi -finalisti Beata Papp nauttii uudesta työstään taitoluisteluvalmentajana:"Aion pitää itseni terveenä ja urheilla enemmän" 2:43
Beata Papp kertoi kuulumisiaan helmikuussa - viettää työntäyteistä elämää

Beata Papp julkaisi Instagramissa maalaisromantiikkaa huokuvan yhteiskuvan Mikko Leppilammen kanssa.

Juontaja Mikko Leppilampi, 41, ja Miss Suomi -kilpailusta aikoinaan julkisuuteen noussut taitoluisteluvalmentaja Beata Papp, 25, ovat pitäneet julkisuudessa hyvin matalaa profiilia suhteestaan.

Jo pidemmän aikaa yhtä pitänyt pari julkaisi vasta hiljattain sosiaalisessa mediassa ensimmäiset yhteiskuvat, kun he lomailivat upeissa vesiputousmaisemissa Ukkohallassa.

Molemmat julkaisivat tuolloin herkän kuvan yhteisestä pulikointihetkestään Instagramissa.

Kun peli yhteiskuvien osalta oli vihdoin avattu, julkaisi Papp maanantaina maalaisromantiikkaa henkivän yhteiskuvan rakkaansa kanssa. Kuvatekstistä käy ilmi, että pari osallistui viikonloppuna yhdessä Pappin kummilapsen ristiäisjuhliin.

Kolmen kuvan sarjassa keskimmäisessä Papp ja Leppilampi poseeraavat maalaistunnelmissa traktorin vierellä. Tuore kummi Papp oli sonnustautunut olkapäät rennosti paljaaksi jättävään mekkoon ja Leppilampi oli puolestaan valinnut kesäisen puvun kaveriksi jalkaansa mustat loafer-malliset kengät ja jättänyt kauluspaidastaan ylänapin auki.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Jos tyyli on rento, henkii kuvassa samaa tilaa myös pariskunnan olemus, sillä molemmat hymyilevät iloisesti.

– Meillä on tosi kivaa yhdessä, mutta ei ole sellaista, että pitäisi nimetä mitään, hän vastasi Maria Veitolan kysyessä hänen rakkauselämästään.

Viime viikolla Anna-lehden haastattelussa hän sen sijaan hehkutti olevansa onnellisempi kuin koskaan.

– Minulle on tärkeää pitää parisuhteeseeni liittyvät asiat yksityisinä, mutta sen verran voin sanoa, että Beatalla on ratkaisevan tärkeä vaikutus onnellisuuteeni, Leppilampi sanoi lehdelle.

Lue myös:

    Uusimmat