Bayern Münchenin ennätyksellinen Mestarien liiga -putki katkeamassa? Madridissa helähti täpärääkin täpärämmästä tilanteesta

Bayern München on voittanut ennätykselliset 15 jalkapallon Mestarien liiga -ottelua perätysten. Putki on kuitenkin vaarassa katketa, sillä Atletico Madrid johtaa saksalaisia kotonaan avausjakson jälkeen 1–0.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Lohkovoittonsa Mestarien liiga -kauden neljän ensimmäisen ottelun voitolla varmistanut Bayern lepuuttaa Espanjassa monia avainpelaajiaan. Sen pelaaminen on mennyt varamiehisenä paikoin epäkollektiiviseksi puskemiseksi.

Atletico vastasi avausjakson ainoasta maalista. Se syntyi täpärästi, kun Marcos Llorente sai pidettyä pallon juuri kentällä ja syötti päätyviivalta maalin eteen, josta Joao Felix hoiti viimeistelyn. Osuma hyväksyttiin pitkän videotarkistelun jälkeen.

Bayern voitti viime kaudella kaikki 11 Mestarien liiga -otteluaan. Se on voittanut myös tämän kauden neljä ensimmäistä Mestarien liiga -peliään, mukaan lukien 4–0-kotivoitto Atletico Madridista.

Atletico on ennen tätä iltaa A-lohkon kakkosena viidellä pisteellään, seitsemän pinnaa Bayernin takana. Se varmistaisi voitolla lohkon kakkossijan ja pudotuspelipaikan ennen lohkovaiheen viimeistä kierrosta.

Lue myös:

    Uusimmat