Bauhaus ei myy tänä vuonna ilotulitteita: Somekansan pinna paloi – yritystä on jopa uhkailtu päätöksen takia

Suomen Bauhausin päätös olla myymättä ilotulitteita myymälöissään tänä vuonna on poikinut jopa uhkauksia, kertoo toimitusjohtaja Rami Antila MTV Uutisille.

Antilan mukaan päätös syntyi sen jälkeen, kun Bauhaus tarkasteli ilotulitteiden myynnin liiketaloudellisia perusteita ja rakettien myynnin vaatimia erikoisjärjestelyjä.

– Päätimme sitten viime toukokuussa, että tänä vuonna ei myydä. Sille on aika pitkälti liiketaloudelliset perusteet. On aika paljon säädöksiä ja tietysti joudutaan varamaan ylimääräistä henkilökuntaa myyntitapahtumaan.

Bauhausiin on tullut runsaasti palautetta aiheesta etenkin sosiaalisen median kautta. Ihmisten tunteet ovat vaihdelleet laidasta laitaan. Jopa uhkauksia on somen kautta annettu.

– Osa ihmisistä on kommenttien perusteella päättänyt olla asioimatta meillä. Johtopäätökset eivät olleet valtavia yllätyksiä.

– Toisaalta tuntuu, että tähän liittyy kommenttien perusteella aika paljon tunteita puolin ja toisin.

Toimitusjohtaja Antila ei avaa liiketaloudellisia perusteita tarkemmin ja muistuttaa, että myyntipisteitä on paljon eri puolilla maata ja eri paikoissa, joten hän ei voi ottaa kantaa siihen, ovatko ilotulitteet niin sanotusti hyvä bisnes vai ei.

– Katsotaan nyt, miten tästä eteenpäin. Eiköhän tämä tilanne rauhoitu, kun saadaan uusi vuosi juhlittua kukin tavallamme. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja