Barcelona-luotsilla vaikeuksia päästä pois stadionilta – auto piiritettiin

2:02
Videolla Real Madridin voittomaaliksi jäänyt osuma sunnuntain El Clasicosta.

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koemanilla oli vaikeuksia poistua Camp Nou -stadionilta tappiollisen El Clasicon jälkeen.

Barcelona koki ottelussa 1-2-tappion Real Madridille. Koemanin palli on heilunut heikkojen suorituksien vuoksi. Barcelona on sarjassa yhdeksäntenä ja Mestarien liigassakin kolmesta pelistä on tullut vain kolme pistettä. 

Koemanin aikakaudella Barcelona ei ole kertaakaan voittanut Real Madridia, vaan tilillä on kolme tappiota, joista kaksi on tullut kotipeleissä. Hollantilaisen poistuminen Camp Noulta oli kaikkea muuta kuin helppo. Lukuisat henkilöt piirittivät Koemanin auton ja monet kuvasivat puhelimillaan Barcelona-luotsia.

Barcelonan kausi jatkuu La Ligassa Vallecanoa vastaan vieraissa ja kotona vastaan asettuu Alaves. Mestarien liigan seuraava koitos on Kiovan Dynamon vieraana 2. marraskuuta.

Barcelona tarvitsee ottelusta kipeästi pisteitä. Bayern johtaa lohkoa yhdeksällä pisteellä, Benfica on toisena viisi pistettä perässä, Barcelona kolmantena kolmella pisteellä ja lohkojumbo Kiovalla on yksi piste.

Katso alta olevalta twiitiltä Barcelonan päävalmentaja Ronald Koemanin poistuminen Camp Noulta.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja