Avioeron läpikäynyt Eliya Zweygberg kohtasi kaksi vuotta sitten pahimman pelkonsa – tapahtuneesta tuli lopulta merkittävä kokemus

Kuvanveistäjä Eliya Zweygberg erosi kaksi vuotta sitten puolisostaan Katariina Sourista.

Eliya Zweygbergin kulunut vuosi on mennyt sinkkuna viilettäen, niin kuin hän itse ilmaisee asian.Töitä kuvanveistäjänä on riittänyt ja sen tiimellyksessä hän on ehtinyt pitämään myös kesälomaa.

Vielä kaksi vuotta sitten Zweygbergin tuntemukset yksinolosta eivät olleet samat kuin nyt. Hän oli eronnut puolisostaan Katariina Sourista vuoden 2019 kesäkuussa, he ehtivät olla yhdessä kolme ja puoli vuotta. Yksinoleminen pelotti Zweybergiä eron jälkeen.

– Se on ollut minun pahin pelkoni siitä lähtien, kun muutin aikoinaan pois kotoa kumppanin kanssa yhteen. 

Eron jälkeen Zweygberg alkoi tutustua itseensä kunnolla ja opetteli askel askeleelta olemaan itsensä kanssa. Sen myötä hän on oppinut myös tervettä itsekkyyttä.

– En ole ottanut edes koiraa, joka minulla on yleensä ollut. Olen aiemmin keskittynyt niin paljon koiriin ja parisuhteisiin, enkä ole aina antanut tilaa itselleni ja omille tarpeilleni, Zweygberg toteaa Timantteja timantteja dinner & show -esityksen lanseeraustilaisuudessa, joka saa ensi-iltansa lokakuussa Helsingin ravintola Kappelissa. 

Pelko kääntyi lopulta päälaelleen ja yksinolosta on tullut Zweygbergille tila, jossa hän viihtyy.

– En halua tapailla enää vaan tapailun vuoksi. Jos joku ihminen tulee vastaan ja kolahtaa, niin sitten, muttei ei ole mitään tarvetta väkisin etsiä.

– Se oli minulle merkittävä kokemus, kun tajusin pärjääväni hyvin myös yksin, Zweygberg summaa.

Lue myös:

    Uusimmat