AVAn kevät on tehty kiinnostavien naisten kutkuttavista tarinoista!

AVAn kevään 2013 ohjelmistoon kuuluvat kotimaiset sarjat Iholla, Pieniä potilaita sekä Kotia kohti.

AVAlla viihdytään koko kevään ajan kiehtovien tarinoiden maailmassa. Hengästyttäviä alkuasetelmia, dramaattisia käänteitä ja onnellisia loppuja on luvassa niin kotimaisissa kuin ulkomaisissakin sarjoissa sekä tietysti elokuvissa. Laadun takaavat kotimaiset uutuudet Pieniä potilaita ja Kotia kohti sekä jo suosiota niittänyt Iholla. Ulkomaisten sarjojen eliittiä ovat toiselle kaudelleen etenevä Smash ja aina yhtä kiehtova Beverly Hillsin täydelliset naiset. Dokumenttien kuningatar on Madonna, jonka elämää ja uraa käsitellään uutuusdokumentissa.

Kotimaiset ohjelmat

Iholla

Yksi viime kevään puhutuimmista ohjelmista eli Iholla-sarja saa jatkoa! Ilmiöksi muodostuneessa ohjelmassa seurataan viiden rohkean naisen arkea lähietäisyydeltä. Tämän kauden naiset eli Marketta, Sanni, Venla, Johanna ja Claudia kuvaavat elämäänsä puolen vuoden ajan ja näyttävät meille taas, kuinka todellisuus on tarua ihmeellisempää

Iholla AVAlla ma-to klo 22 alkaen 14.1. Tästä ohjelman nettisivuille!

Pieniä potilaita

AVAn kevään toisessa kotimaisessa uutuussarjassa Pieniä potilaita päästään tutustumaan Helsingin Lastenklinikan potilaiden ja henkilökunnan elämään. Lastenklinikka on Suomen suurin lastensairaala, jossa hoidetaan lapsia aina päivystystapauksista elinsiirtoihin. Sarjan nuorimmat potilaat ovat vielä vanhemmistaan täysin riippuvaisia vauvoja ja vanhimmat jo oman hoitonsa suunnitteluun osallistuvia teini-ikäisiä. Toiset piipahtavat sairaalassa haavan tikkauksessa, kun toiset taas viettävät siellä lähes koko lapsuutensa. Tutuiksi tulevat myös hoitohenkilökunta aina klinikkaylilääkäristä käsikirurgiin ja sairaanhoitajiin

Pieniä potilaita AVAlla keskiviikkoisin klo 21 alkaen 23.1. Tästä ohjelman nettisivuille!

Kotia kohti

Kotia kohti -sarjassa syvennytään asunnon ostamisen ja sen sisustamisen saloihin. Tässä uudessa lifestyle-ohjelmassa kiinteistövälittäjä Mira Kasslin ja sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen etsivät asunnonostajalle kolme erilaista vaihtoehtoa, joista tämä voi valita itselleen sopivimman. Kun asuntokauppoihin päädytään, Mira auttaa niin raha- kuin kiinteistövälitysasioissakin. Tea-Mariia suunnittelee puolestaan uuden asunnon sisustuksen hyödyntäen soveltuvin osin vanhan asunnon kalusteita. Kyseessä on siis täyden palvelun asuntokauppa!

Kotia kohti AVAlla maanantaisin klo 21 alkaen 25.3.

Ulkomaiset ohjelmat

Smash

Syksyllä 2012 AVAlla alkanut ja kanavan suosituimpiin sarjoihin lukeutunut Smash jatkuu keväällä 2013 uusin, 2. tuotantokauden jaksoin. Mm. Debra Messingin, Anjelica Houstonin ja Jack Davenportin tähdittämä Emmy-palkittu musikaalisarja palaa ruutuun ke 3.4. klo 21. Tästä ohjelman nettisivuille!

Olet mitä syöt

Kevään uutuussarja on Olet mitä syöt Ruotsi (Du är vad du äter), jossa ruotsalaisravintoterapeutti Anna Skipper laittaa naapurimaamme herkkusuiden ruokavaliot uuteen uskoon. Saako Anna neljässä viikossa aikaan ihmetekoja, painon pudotusta ja uutta elämäniloa? Se selviää tiistaisin klo 21 alkaen 15.1.

Täydelliset naiset

Upeiden ja rikkaiden amerikkalaisrouvien elämää seurataan The Real Housewives -formaatissa, josta keväällä on luvassa Beverly Hillsin, O.C.:n ja NYC:n täydellisten naisten uudet jaksot ma-to 31.12. alkaen.

Kallista kipua

Uusi, 3. tuotantokausi esitetään myös suosikkisarjasta Kallista kipua su klo 21 alkaen 30.12.

Myös herkullinen spin-off Top Chef: Jälkiruokamestari jatkuu 2. tuotantokauden jaksoin torstain klo 21 -ohjelmapaikalla 17.1. alkaen.

Mentalist

Lisäksi menestyssarja Mentalist alkaa alusta, ensimmäisestä tuotantokaudesta alkaen tiistaina 3.1. klo 20.

Maaliskuussa 8.3. puolestaan tiistain klo 20 -ohjelmapaikalla alkavat 7. tuotantokauden uusinnat Jerry Bruckheimerin tuottamasta Todistettavasti syyllinen -sarjasta.

AVA Dokumentit

Madonna

Mielenkiintoisia ja kiehtovia AVA Dokumentteja on keväällä luvassa runsaasti. Tammikuussa popin supertähden Madonnan pitkän uran menestyksen salaisuutta analysoidaan uutuusdokumentissa Madonna: Nainen brändin takana ma 7.1. klo 21.30. Dokumentissa Madonnan perhe ja ystävät antavat valaisevia haastatteluja ja lisäksi nähdään harvinaisia arkistomateriaaleja.

William ja Catherine

Pääosassa AVA Dokumentissa on myös Ison-Britannian kuningasperheen tuore aviopari William ja Catherine. Heistä esitetään dokumentit William & Kate: Vauvakuumetta (8.1.), Kun Kate tapasi Williamin (9.1.), William ja Kate: Angleseyn ykköspari (10.1.) ja William & Kate: Ensimmäinen vuosi (11.1.).

Peter Jones

Maaliskuussa (10.3.) uutuusdokumentissa Peter Jones How We Made Our Millions brittien Leijonan kita -sarjasta tuttu Peter Jones selvittää, miten yrittäjyydellä päädytään miljonääriksi. Hän menee pintaa syvemmälle kahden menestyneen brittibisnesvaikuttajan ja yrittäjän Richard Reedin ja Michelle Monen maailmaan.

AVA Elokuvat

Alkuvuonna AVA Elokuva ilahduttaa lauantaisin klo 21. Ensin on vuorossa Kieslowskin rakastettu Kolme väriä -elokuvasarja: Sininen (5.1.), Valkoinen (12.1.) ja Punainen (19.1.) ja sitten Kieslowskin Veronikan kaksoiselämä (26.1.), A Short Film about Killing (2.2.) ja A Short Film about Love (9.2.) Muita alkuvuoden elokuvia ovat mm. Operaatio Valkyrie (23.2.) ja Riisuttu mies (16.3.).

21.3. alkaen elokuvia esitetään kolmesti viikossa, torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 21. Tuolloin on luvassa mm. Mamma Mia! (28.3.), Matrix (4.4.), Michael Clayton (25.4.) ja Ylpeys ja ennakkoluulo (4.5.).

Katso MTV MEDIAN kevätpressi:

Teksti ja kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja