Mainos

Avaa yhteys enkeliisi

Suomalaiset uskovat tutkitun innokkaasti enkeleihin – joka toinen kansalainen pitää enkeleitä todellisina. Moni kokee myös saaneensa jonkinlaisen kontaktin enkeleihin, joko vain tunteen tai myös aistihavaintojen tasolla. Yhteyden enkeliinsä voi virittää omin päin tai enkelihoidon avulla.

Espoolainen enkelihoitaja Anu Wyskiel sulkee silmänsä ja hengittää syvään. Hän pyrkii rentoutumaan ja saavuttamaan tilan, jossa hän voi ohjata asiakkaansa tämän enkelin luokse. Päämäärään pääseminen vaatii keskittymistä niin asiakkaalta kuin hoitajaltakin.

- Kun asiakas on vaipunut syvän rentouden tilaan, me lähdemme yhdessä mielikuvien kautta enkelin ja asiakkaan kohtaamispaikkaan. Asiakkaan tulee kuvitella mielessään miellyttävä paikka, se voi olla esimerkiksi vihreä niitty vai vaikka vain kirkas valo. Tuohon paikkaan kutsumme hänen enkelinsä. Tämä kaikki tehdään ohjatusti hoitajan opastuksella, Anu Wyskiel kertoo.

Asiakkaan ja enkelin ensikontakti on enkelihoitajan mukaan usein tunteita täynnä.

- Asiakas voi kokea enkelin läsnäolon hyvin voimakkaasti, usein asiakas saattaa itkeä tai tuntea jopa enkelin fyysisen kosketuksen. Joidenkin reaktiot ovat lievempiä, hekin kuitenkin tuntevat selvästi enkelin läsnäolon. Ensitapaaminen on usein hyvin kaunis ja koskettava kokemus myös näin vierestä seurattuna, Wyskiel kuvailee.

Enkelistä tukea arkeen

Enkelihoitoon hakeudutaan useimmiten joko uteliaisuudesta tai halusta saavuttaa elämään rauhaa ja tasapainoa.

- Useimmat tulijat uskovat enkeleihin, sehän on koko hoidon perusta. He ovat yleensä siinä elämäntilanteessa, että ovat valmiita kohtamaan enkelinsä ja luomaan yhteyden heihin. Useimmat eivät tässä vaiheessa vielä tiedä, kuinka monella tavalla suhde enkeliin voi muuttaa elämää. Enkelit tuovat elämään paljon iloa, lohtua ja valoa ja auttavat niin isoissa kuin pienissäkin asioissa, Wyskiel uskoo.

Enkelihoitosession sisältö muovautuu pitkälti asiakkaan tilanteen mukaan. Jos asiakas saa nopeasti yhteyden enkeleihinsä, aikaa riittää myös muuhun, kuin pelkkään enkeliin tutustumiseen.

- Tällöin pystytään keskittymään esimerkiksi asiakkaan ongelmien hoitamiseen. Enkelit voivat kokoontua hänen ympärilleen ja antaa hänelle energiahoitoa. Toiset asiakkaat lämpenevät puolestaan hitaammin, ja silloin koko sessio voi mennä enkeliin tutustumiseen, Anu Wyskiel pohtii.

Puhu enkelille

Enkelihoitaja Anu Wyskiel on kehittänyt enkelihoidon regressioterapian, reiki-hoidon ja omien enkelikokemustensa pohjalta. Hoidosta on muodostunut sekoitus rentoutumista, kosketuksen voimaa ja enkeleitä. Enkelihoitajan vastuulla on pitää ohjat käsissään tunteikkaassa tilanteessa.

- Minun tehtävänäni on hallita tilannetta lempeästi ja pitää yllä yhteyttä asiakkaan ja enkelin välillä. Useimmat asiakkaat eivät ole tottuneet kommunikoimaan enkeleiden kanssa, joten pyrimme löytämään oikeat keinot juuri kyseisen asiakkaan ja tämän enkelien viestintään.

Miten sitten enkeleiden kanssa kommunikoidaan? Anu Wyskiel korostaa, että enkelille kannattaa puhua kuten kenelle tahansa ystävälle.

- Enkeleille voi puhua ääneen ja aivan tavalliseen tapaan, he ymmärtävät kyllä. Myös ajatusten tasolla käytävä kommunikaatio on yksi vaihtoehto. Heiltä voi pyytää viestiä tai apua johonkin ongelmaan, niin suureen kuin pieneenkin. Enkelit auttavat mielellään kaikissa asioissa. On hyvä vain hiljentyä kuuntelemaan vastausta.

Unia ja höyheniä

Enkelihoitaja Anu Wyskiel kertoo itse kommunikoivansa enkeleidensä kanssa päivittäin. Viestienvaihto ammattilaisen ja enkeleiden välillä tapahtuu jouhevasti.

- Näen merkkejä enkeleistä päivittäin – esimerkiksi unia tai leijailevia höyheniä. Pyydänkin heiltä usein apua erilaisissa ongelmatilanteissa. Tunnen enkelini niin hyvin, että tiedän kenen puoleen kannattaa kääntyä missäkin ongelmassa. Esimerkiksi henkilökohtaisissa asioissa turvaudun useimmiten Christopher -nimisen enkelin neuvoihin.

Myös haastattelutilanne innoittaa Anu Wyskielin enkelihavaintoihin.

- Tässä tilanteessa on läsnä sinun, minun ja tämän paikan enkelit. Sinun selkäsi takana on kaksi sinun enkeliäsi, pitkä valkoinen hahmo ja toinen lyhyempi enkeli. Pitkä enkeli neuvoo sinua henkisen kasvun asioissa ja lyhyempi tuo elämääsi rentoutta ja leikkisyyttä. Hän muistuttaa sinua siitä, ettei elämää pidä ottaa aina niin vakavasti.

Enkelikokemus vaatii oikean ajoituksen

Kaikki enkeleihin uskovat eivät kuitenkaan saa kontaktia enkeliinsä skeptikoista puhumattakaan. Anu Wyskielin mukaan tämä voi joskus koitua henkilön omaksi parhaaksi.

- Ihmisen ja enkelin välinen kontakti on aina olemassa, mutta voi olla että ihminen ei ole valmis ottamaan enkeliä vastaan. Ihmisen alitajunta päättää sen, miten avoimesti hän enkeleihin suhtautuu, ja joissakin elämäntilanteissa on parastakin, ettei enkelikokemusta tule. Sen aika voi sitten olla myöhemmin.

Jos omaan enkeleihinsä haluaa tehdä tuttavuutta, siihen ei välttämättä tarvita enkelihoitoa. Kontaktin voi luoda yksinkin, rauhallisessa paikassa.

- Yksinkertaisimmillaan se toimii niin, että hiljennytään ja pyydetään enkelit lähelle ja jäädään odottamaan. Seurauksena voi tulla lämmin tunne tai jokin voimakaskin tunnereaktio, ne ovat tyypillisiä. Tärkeintä on pyytää enkeleitä luokseen, sillä heitä sitovat henkiset lait. He eivät voi tulla lähelle tai auttaa meitä, ilman että todella haluamme ja pyydämme sitä. Ellei sitten kyseessä ole kohtaloomme kirjattu tapahtuma, Anu Wyskiel painottaa.

Teksti:Marjo Tiitto

Kuvat: Marjo Tiitto ja futureimagebank.com, Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.