AVA seuraa Linnan juhlia – pukuloistoa kommentoimassa huippusuunnittelija Mert Otsamo ja hiusstylisti Tom Wennerstrand

AVAlla seurataan 6.12. Linnan juhlia tiiviisti. Suomen odotetuimpien juhlien huikeaa pukuloistoa kommentoivat reaaliaikaisesti Linnan juhlien ajan huippusuunnittelija Mert Otsamo sekä hiusstylisti Tom Wennerstrand.

Linnan juhlia ovat reaaliaikaisesti AVAlla kommentoimassa muotisuunnittelija Mert Otsamo sekä maailmalla menestynyt hiusstylisti ja maskeeraaja Tom Wennerstrand.

Mert Otsamo on suunnitellut Linnan juhliin useita pukuja

Muotisuunnittelija Mert Otsamo voitti suomalaisen Muodin huipulle -sarjan ensimmäisen tuotantokauden vuonna 2009 ja nousi voiton kautta suuren yleisön tietoisuuteen. Vuonna 2009 Otsamo perusti omaa nimeään kantavan vaatemerkin ja on tähän mennessä suunnitellut kolme kattavaa mallistoa.

Otsamo on suunnitellut tänä vuonna Linnan juhliin kolme pukua. Otsamon käsialaa ovat Yhdysvaltain Suomen suurlähettilään vaimon Cody Oreckin, elokuvaohjaaja Timo Vuorensolan kihlatun Essin Suomelan sekä kuvataiteilija Adel Abidin yllä nähtävät asut.

Otsamo arvioi itsenäisyyspäivänä reaaliaikaisesti Linnan juhlissa nähtäviä asukokonaisuuksia.

Tom Wennerstrand on kampausten ja meikin asiantuntija

Hiusstylisti ja kampaaja Tom Wennerstrand voitti vuonna 2010 Elle Style Awards -gaalassa Vuoden hiusstylisti -palkinnon. Wennerstrand on työskennellyt vuosia muotialalla ja hän on kiertänyt työskentelemässä muun muassa kansainvälisillä muotiviikoilla Pariisista New Yorkiin.

Wennerstrand kommentoi reaaliaikaisesti itsenäisyyspäivänä Linnan juhlien vieraiden meikkejä sekä kampauksia.

Livekommentointi 6.12. klo 18 alkaen www.mtv3.fi/linnanjuhlat -sivustolla!

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja