Auto jälleen karvojen peitossa? Näppärä vinkki pelastaa jokaisen koiranomistajan päivän

Lähes joka kodista löytyvän apuvälineen avulla autosi sisäpinnat puhdistuvat kuin itsestään.

Jokainen autoileva koiranomistaja tietää, kuinka turhauttavaa auton sisäpintoihin tarttuneiden koirankarvojen puhdistus voi oikein olla. Unohda kiristyneet hermot, sillä tämän vinkin jälkeen sinun ei enää tarvitse tuskailla kyseisen ongelman parissa!

Tarvitset vain kumihanskan

Monissa perheissä nelijalkaiset perheenjäsenet reissaavat omistajiensa mukana niin lyhyemmillä kuin pidemmilläkin autoreissuilla. Vaikka koiran mukanaolo on kiva asia, koirasta irtoavat karvat eivät tyydytä omistajaa aina yhtä paljon. Penkkiin tarttuneet koirankarvat  eivät pelkästään näytä ikäviltä, ne myös tarttuvat jääväämättä muiden matkustajien vaatteisiin.

Jokainen tämän ongelman kanssa kamppailut on taatusti iloinen tästä Youtubeen ladatusta vinkistä, joka lupaa hävittää koirankarvat auton istuimelta ja takakontista nopeammin kuin uskotkaan. Tarvitset vain kumihanskan.

Laita kumihanska käteesi ja silitä sillä voimakkaasti pintaa, josta haluat karvat poistaa. Silittely saa aikaan sen, että karvat irtoavat ja kerääntyvät kasoihin, jolloin ne on mahdollista poistaa helposti vaikka sormen päitä, teippirullaa tai imuria apuna käyttäen.   

Jos et usko, kokeile itse ja ylläty! 


Jos puolestaan vaatteisiin takertuneet lemmikin karvat aiheuttavat päänvaivaa, katso apu ongelmaan videolta. 


Lähde: Pawpulous

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja