Australialaispariskunta oli kuvaamassa pingviinejä, kun paikalle läpsytteli joukko merinorsuja – katso hellyttävä kohtaaminen!

Maailman menoa: Australialaispariskunta oli kuvaamassa pingviinejä, kun paikalle läpsytteli joukko merinorsuja – katso hellyttävä kohtaaminen! 1:22
Katso videolta pariskunnan kohtaaminen merinorsujen kanssa!

Villieläimiä kuvaava australialaispariskunta koki elämänsä yllätyksen, kun joukko nuoria merinorsuja tuli ottamaan heihin kontaktia – aivan iholle asti.

Valokuvaaja Chris Bray oli vaimonsa Jess Tauntonin kanssa Atlantin valtamerellä sijaitsevalla Etelä-Georgian saarella tarkoituksenaan kuvata kuningaspingviinejä, kun kameran linssille tarttuikin jotain aivan muuta. Pingviinejä lähestyessään pariskunta nimittäin törmäsi paikalliseen nuorisojoukkoon, joka päätti tehdä valokuvaajien kanssa vähän lähempää tuttavuutta.

– Vaimoni Jess oli asettunut makuulle kuvatakseen kuningaspingviinejä, kun ryhmä nuoria merinorsuja päätti tulla paikalle ja antaa hänelle halin, Bray kertoo.

Yksi merinorsuista painoi päänsä Tauntonin olkapäätä vasten ja toiset läpsyttelivät naisen jalkojen ympärillä.

Kohtaaminen jäi pariskunnan mieleen lähinnä huvittavana, mutta pahemminkin olisi voinut käydä: aikuiset merinorsut voivat nimittäin kasvaa lähes viisimetrisiksi ja painoa niillä voi olla 2400 kiloa.

– Merinorsut ovat lähes yhtä painavia kuin suloisiakin, Bray toteaa.

Katso videolta, miltä pariskunnan kohtaaminen merinorsujen kanssa näytti!

Lue myös:

    Uusimmat