Audin täysin uusi A6 saattaa nähdä päivänvalon jo reilun viikon päästä

Saksalaisvalmistaja saattaa esitellä odotetun uutuusmallinsa jo maanantaina 15. tammikuuta.

Audi järjesti joulukuussa kilpailun, jossa etsittiin nuorten elokuvantekijöiden visioita uuden A6:n julkaisua varten. Kilpailuun osallistuneille annettu ohjeistus antaa vihiä myös uuden mallin mahdollisesta julkaisuajankohdasta.

Ohjeistuksessa kerrottiin, että Audi valitsee lähetetyistä ehdotuksista kuusi parasta ja kutsuu niiden tekijät yhtiön pääkallopaikalle Ingolstadtiin kokemaan uuden A6:n lähietäisyydeltä.

Tämän tilaisuuden ajankohdaksi kerrottiin 15. tammikuuta, mikä yksinään ei toisaalta tarkoita vielä mitään. Viestissä oli kuitenkin maininta, että auto pidetään yleisöltä salassa nimenomaan tähän kyseiseen päivämäärään asti, joten ainakin jonkinlainen maistiainen juuri tuolloin vaikuttaa varsin todennäköiseltä.

Kuudelle parhaalle annetaan tämän jälkeen käytettäväksi 15 000 euroa ideoidensa toteuttamiseksi valmiiksi mainokseksi. Kolme parasta pätkää nähdään Geneven autonäyttelyssä maaliskuussa, jossa lienee auton virallinen ensi-ilta.

Audi ei ole itse kertonut uuden A6:n ominaisuuksista muuta kuin sen, että sitä odottavien kannattaa tutkailla uutta A7-mallia, jos haluavat vihjeitä tulevasta.

Lähde: Carscoops

***

Tältä näyttää uusi Audi A7 1:33

Lue myös:

    Uusimmat