Mainos

Asuntojen hintatiedot verkkoon

Viidentoista suurimman kaupungin myyntihinnat ovat vapaasti selattavissa. Kuluttajille ilmainen palvelu käynnistyy virallisesti ensi maanantaina, mutta se on käytettävissä jo nyt.

Myytyjen asuntojen hintatietoja on nyt mahdollista selata verkossa. Ympäristöministeriö ja valtion asuntorahasto ovat avanneet palvelun, jossa kuluttajien on mahdollista saada tietoja suurimmissa kaupungeissa myytyjen asuntojen hinnoista.

Palvelu kattaa kerros- ja rivitaloasuntojen hintoja 15 kaupungissa kuluneen vuoden ajalta. Mukana olevat kaupungit ovat Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Turku, Oulu, Lahti, Kuopio, Jyväskylä, Pori, Lappeenranta, Rovaniemi, Joensuu, Vaasa ja Kotka.

Hintanet-palvelussa on mukana Kiinteistömaailman, OP-Kiinteistökeskuksen ja Realia Groupin kauppoja. Palvelusta voi hakea tietoja kaupungeittain kadun nimen tai postinumeron perusteella, ja palvelusta saa tietoonsa muun muassa asunnon rakennusvuoden, huoneistotyypin, pinta-alan ja velattoman myyntihinnan.

Kuluttajille maksuton Hintanet-palvelu avataan virallisesti ensi viikon maanantaina, mutta se on ollut käytettävissä jo tällä viikolla. Palveluun pääsee osoitteesta www.asuminen.fi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.