Asukkaat surevat Arabianrannan alaikäistä uhria tänään muistojuhlassa – kirkkoherra Kari Kanala: "Näin tämän ei pitäisi mennä"

Lippu laskeutui puolitankoon pienen pojan surmatalossa Helsingissä 3:01
Lippu laskettiin puolitankoon Arabianrannan uhrin muistoksi.

Tänään joulupäivänä järjestetään muistotilaisuus jouluaattoiltana henkirikoksen uhriksi joutuneelle alaikäiselle pojalle. Kirkkoherra Kari Kanala osallistuu asukkaiden järjestämään tilaisuuteen. Kanala sai tiedon kamalasta tapahtumasta alueen asukkaiden kautta.

Paavalin seurakunnan kirkkoherra Kari Kanala päätti lähteä ajamaan Turusta kohti Helsinkiä osallistuakseen muistotilaisuuteen, joka järjestetään asuinalueen asukkaiden toimesta Bokvillanin mäellä Arabianrannassa. Tilaisuus alkaa kello 18 tänään joulupäivänä.

– Joulun iloon tuli säröä tämän uutisen myötä. Jokainen lapsi on joulun lapsi. Meidän tulisi tehdä meidän ympäristöstä turvallisempi. Sen takia on tärkeä kokoontua yhteen myös suremaan, Kanala kommentoi autosta käsin. 

"Näin tämän ei pitäisi mennä"

Kanala kuuli itse tapahtumasta, kun alueen asukkaat ottivat häneen yhteyttä. Hän asuu myös itse Arabianrannassa. Kanala kertoo, että hänellä on kova suru lasten läheisten puolesta.

– Kun kyseessä on lapsi, niin sitä miettii, että näin tämän ei pitäisi mennä, Kanala kertoo. 

Kanala kertoo, että pappi on tavattavissa tänään Paavalinkirkolla klo 16–19 ja huomenna messun jälkeen. Kanala on itse tavattavissa tänään illalla muistotilaisuudessa sekä huomenna klo 12–14 Keulan toimitilassa.

Lue myös:

    Uusimmat