Asiantuntija nostaa yllättävän nimen Huuhkajien avainpelaajaksi Venäjä-ottelussa – "Hänen puuttumisensa olisi isoin menetys"

Huuhkajilla jättimahdollisuus tänään Venäjällä – näillä taktisilla yksityiskohdilla itänaapuria shokeerataan 5:08
Huuhkajilla on jättimahdollisuus EM-kisoissa Venäjää vastaan keskiviikkona. MTV Urheilun asiantuntija Mehmet Hetemaj kertoo, millaisilla taktisilla yksityiskohdilla itänaapuria shokeerataan.

Keskuspuolustaja Joona Toivio on avainasemassa, jos Huuhkajat mielii saada pisteitä EM-kisojen Venäjä-ottelusta keskiviikkona, arvioi MTV Urheilun asiantuntija Mehmet Hetemaj. 

Suomi lähtee otteluun loistavista asemista. Alla on yllätysvoitto Tanskasta, ja Venäjän paineet puolestaan kasvoivat Belgialle kärsityn 0-3-tappion seurauksena

Hetemaj uskoo, että päävalmentaja Markku Kanerva valitsee Venäjä-peliin paljolti saman avausmiehistön kuin lauantaina. Kysymysmerkkejä kuitenkin on: Kapteeni Tim Sparvin polvi on vihoitellut ja keskuspuolustaja Toivio sai kipeän kolhun Tanska-ottelussa. 

Teemu Pukki on mättänyt Huuhkajille tärkeitä maaleja, mutta Hetemaj nostaa esiin myös Toivion merkityksen. 

– (Joona) Toivion puuttuminen olisi isoin menetys. Hän on todella hyvä avaamaan peliä. Jos hän puuttuu, siinä on todennäköisesti Leo Väisänen tai Robert Ivanov (tilalla). Se olisi ehkä Suomelle isoin menetys, sillä Suomen pitää pelata paremmin pallollisesti, jotta Venäjän puolelle saadaan painetta, Hetemaj kommentoi Tulosruudussa tiistai-iltana.

Millä taktisilla aseilla Huuhkajat voi horjuttaa Venäjää? Ketä Venäjän pelaaja Suomen pitää erityisesti pitää silmällä? Ja mikä on asiantuntijan arvio ottelun lopputuloksesta? Lisää Mehmet Hetemaj'n analyysiä pääkuvan videolla.  


Lue myös:

    Uusimmat