Asiantuntija: Näin monet silmälasit jokaisella tulisi olla

Huippustylisti Gok Wanin mukaan jokaisella tulisi olla useammat kuin yhdet silmälasit. Kuinka monet lasit jokaisella tulisi sitten olla?

Suurimmalla osalla suomalaisista on käytössä ainoastaan yhdet silmälasit. Huippustylisti ja vastikään Specsaversille oman kehysmallistonsa suunnitellut televisiopersoona Gok Wan, 38, kertoo AVAlle, että yhdet lasit eivät ole riittävän mukautuvaiset arkeen ja juhlaan.

– Silmälaseja saa olla juuri niin monet kuin mikä hyvältä tuntuu, mutta se on tärkeää, että niitä on useammat kuin yhdet, Wan kertoo.

Asiantuntija suosittelee, että erilaisia tilanteita varten kaapissa olisi sopivat lasit. Arkeen ja juhlaan Wan ei suosittele samoja laseja.

– Arkikäyttöön olisi hyvä olla kaksi paria, iltamenoihin kaksi paria ja sen lisäksi tulisi olla yksi pari erityistilanteita varten ja yhdet aivan tavanomaiset silmälasit, Wan listaa.

– Eli olisi hyvä olla kuudet silmälasit, Wan toteaa.

Jos tavallisen suomalaisen tulisi hankkia kuudet silmälasit, kuinka monet kehykset on miehellä, joka on itse suunnitellut kokonaisen kehysmalliston?

– Minulla on noin 140 paria silmälaseja. Niihin kuuluu muutamat todella vanhat, sillä isälläni oli silmälasit jo 60-luvulla, Wan hymyilee.

Lue myös:

AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja