Artturi Lehkonen ihaili Sami Kapasen toimintaa – kiekkokonkari paljasti naureskellen karun totuuden, joka oli aivan toinen

Nuori Artturi Lehkonen ihaili Sami Kapasen ammattimaista valmistautumista peliin – totuus oli toinen 1:58
Nuori Artturi Lehkonen ihaili Sami Kapasen ammattimaista valmistautumista peliin – totuus oli toinen.

Entinen huippujääkiekkoilija Sami Kapanen palasi uransa viimeisiin vuosiin NHL-tähdet feat. Siim -ohjelmassa. 

Siim Liivik otti haastattelussa puheeksi Stanley Cup -voittaja Artturi Lehkosen kommentit Kapasesta, kun kaksikko pelasi yhdessä KalPassa kausina 2012-2014. NHL:ssä yli 800 runkosarjaottelua summannut Kapanen kiekkoili tuolloin uransa viimeisiä vuosia Kuopiossa. 

Lehkosen mukaan Kapanen näytti tuolloin todellisen ammattilaisen esimerkkiä mitä tulee muun muassa otteluihin valmistautumiseen. Nykyään 50-vuotias Kapanen naurahtaa leveästi kuullessaan Lehkosen kehut.  

– Minä luulen, että mitä "Arsi" on nähnyt, on ollut vanhan pelaajan epätoivoisen yrityksen saada itsensä valmiiksi, Kapanen vastaa, mikä sai myös Liivikin repeämään nauruun. 

Kapasen keho oli tuolloin jo todella kovilla. Hän kertoo yllä olevalla videolla mitä kaikkea hänen piti tehdä saadakseen itsensä pelikuntoon.  

NHL-tähdet feat. Siim on suomalaisten NHL-pelaajien syvähaastatteluista koostuva ohjelmasarja. Sami Kapasen jakso on katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomossa

Lue myös:

    Uusimmat