Arttu Wiskari tänään 30 vuotta – kuvat uran varrelta

Laulaja Arttu Wiskari täyttää tiistaina 30 vuotta. Hän juhlii synttäreitään suositun suomalaisbändin keikalla.

Laulaja Arttu Wiskari täyttää tiistaina 30 vuotta. Espoolainen laulaja-lauluntekijä nousi tähteyteen vuonna 2010 hitillään Mökkitie.

Sittemmin Wiskari on julkaissut kaksi albumia, joiden kappaleista muun muassa Tuntematon potilas, Sorateiden sankarit ja Ikuisesti kahdestaan ovat saaneet paljon radiosoittoa.

Syntymäpäiväänsä Wiskari aikoo viettää yhdessä vaimon kanssa Apulannan keikalla. Myös jonkinlaiset juhlat ovat artistilla suunnitteilla.

– Joka vuosihan numeroita tulee lisää, mutta toki 30 tuntuu isolta jutulta. Vähän on sellainen fiilis, että nyt ollaan virallisesti aikuisia, Wiskari kuvaili tuntemuksiaan juhlapäivästä MTV.fille.

Uransa aikan Wiskari on ehtinyt esiintyä lukusilla keikoilla niin pienissä pubeissa kuin näyttävissä gaaloissa. Hän on ollut myös mukana Dancing on Ice -televisio-ohjelmissa ja osallistunut leikkimieliseen Top Gear Live -stunttikisaan.

Vuoden 2013 aikana Wiskari pudotti painoaan kuudessa viikossa huimat 15 kiloa.

– 12 kiloa lähti puhdasta rasvaa ja loput nesteitä. Nyt olen tikissä kesää varten. Ensimmäinen kymmenen kiloa kun lähti, niin heti oli helpompi olla. Nyt on kevyempi olla ja uni on paljon parempaa. Kaikessa se näkyy, mitä tekee, esimerkiksi on kivempi sitoa kengännauhoja, Wiskari kertoi tuolloin MTV.fille.

Koskettavista sanoituksistaan tunnettu laulaja on ollut otsikoissa myös siitä, että hän on esimerkiksi Teemu Selänteen ja Kimi Räikkösen hyvä ystävä.

Lue myös:

    Uusimmat