Ärsyttääkö puhelinmyynti? Kerro kokemuksistasi!

Tilaatko mielelläsi tuotteita puhelimitse vai keskeyttääkö innokas myyjä ikävästi työpäivän? Kerro Koti-osiolle miltä yllättävä soitto tuntuu ja millaisia kokemuksia sinulla on puhelinmyynnistä.

Kuluttajavirasto on vastikään ärähtänyt liian haastavien palveluiden tarjoamisesta puhelimitse ja myyjien erikoiset taktiikat ovat aiheuttaneet paljon keskustelua viime aikoina.

Tänään voimakkaita reaktioita aiheuttava kaupittelukeino sai lisää lokaa niskaansa, kun MTV3.fin Uutisten haastattelema nainen kertoi harvinaisen härskistä myyntitekniikasta.

Erikoisen lehtitarjouksen saanut nainen koki tulleensa huijatuksi, kun puhelinmyyjä oli aluksi onnitellut naista matkalahjakortin voitosta. Epäuskoinen nainen oli kysellyt asiasta tarkemmin, mutta soittajan mukaan onni oli potkaissut tällä kertaa juuri häntä.

MTV3.fin Uutisten haastatteleman naisen mukaan myyjä oli udellut usean minuutin ajan muun muassa matkasuunnitelmia, kunnes selvisi, että onnittelusoitto oli vain tekosyy lehden myynnille – todellisuudessa lahjakortteja ei oltu vielä edes arvottu.

– Kun en ollut kiinnostunut hänen tarjoamastaan lehdestä, myyjä lopetti puhelun. Minulle tuli harvinaisen tyhmä ja huijattu olo. Sekin jäi epäselväksi, olenko jossain arvonnassa, vaikka en lehteä huolinut, nainen kertoo MTV3.fin Uutisten haastattelussa.

Kuvat: Shutterstock

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja