Anu Saagim Ristomatin tanssiajoista: Muskelit kasvoivat ja vireys nousi

Tanssiparketilla vuonna 2012 pyörähdellyt Ristomatti Ratia vieraili puolisonsa Anu Saagimin kanssa tähtitanssien nettijatkoilla. Anu muisteli netin livelähetyksessä puolisonsa kehitystä tanssikisassa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman nettijatkoilla kurkistettiin kilpailun kulisseihin televisiokameroiden sammuttua. Livenä nähdyssä nettilähetyksessä vierailivat tanssikatsomossa tähtiparien suorituksia seuranneet Ristomatti Ratia ja Anu Saagim.

Tanssi-illan upeat esitykset olivat tehneet vaikutuksen pariskuntaan, mutta Ristomatille mieleen oli tullut myös omat tanssiajat muutaman vuoden takaa.

– Oli niin paljon helpompaa olla katsomossa. Se jännitys oli niin järkyttävää, mikä tuli aina silloin, kun astuimme lavalle, Ristomatti muisteli nettilähetyksessä.

Anua ei tähtitanssien parketilla ole vielä nähty eikä naisen mukaan tulla näkemäänkään.

– Meillä on sama ohjelma myös Virossa. Minua on monta kertaa pyydetty mukaan, mutta en ole lähtenyt, koska se on niin vaikeaa, vaaleaverikkö totesi tanssiin viitaten.

Anun mukaan hänelle riitti se, kun hän seurasi Ristomatin tanssitaivalta kotoa käsin.

– En nähnyt Ristomattia pitkään aikaan, kun hän oli kisassa mukana. Ei siinä muuta työtä tehdäkään, kun vaan tanssitaan.

– Kyllä se koville otti, mutta Ristomatin kunto oli hyvä sen jälkeen. Hän oli laihtunut, muskelit olivat kasvaneet ja hän oli vireämpi, Anu paljasti.

Suora nettilähetys nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat