"Ei ole tervettä": Keskustan puoluesihteeri vaatii presidenttiehdokkaita rauhoittamaan työmarkkinoiden "koston kierrettä"

Keskustan puoluesihteeri Antti Siika-aho vaatii suurten puolueiden presidenttiehdokkaita vaikuttamaan tulehtuneen työmarkkinatilanteen rauhoittamiseksi. 

Antti Siika-ahon mukaan kokoomuksen Alexander Stubb, perussuomalaisten Jussi Halla-aho ja SDP:n Jutta Urpilainen ovat olleet vaikeassa tilanteessa liian passiivisia.

– Toistaiseksi Stubb, Halla-aho ja Urpilainen eivät ole tehneet mitään puolueidensa pahimpien pukarien kuriin panemiseksi, vaan ovat jähmettyneet mannekiinin rooliin, Siika-aho moitti tiedotteessa.

Siika-aho katsoo, että vaalien tässä vaiheessa ehdokkailla ei ole varaa paeta presidentti-instituution selän taakse.

– Mitä ehdokkaat tekevät sen hyväksi, että tälle koston kierteelle saadaan piste? Ei ole missään nimessä tervettä, että perussuomalainen elinkeinoministeri nimittelee palkansaajien edustajia mafiaksi, kokoomuksen kellokkaat uhkailevat lakko-oikeuden rajoituksilla ja sosialidemokraattien käsissä olevat ay-liitot uhkaavat panna yrityksiä polvilleen aiheuttaen kymmenien miljoonien tappiot.

Elinkeinoministeri Rydman jyrähti Teollisuusliiton lakoille – "Vastuutonta toimintaa" 3:07

Siika-aho kehaisi samalla oman puolueensa ja valitsijayhdistyksen ehdolle asettamaa Olli Rehniä ja huomautti, että tämä on ainoana ehdokkaista vedonnut eheyden ja sovun puolesta.

– Rehn viestitti viimeksi tällä viikolla hallituksen, Hakaniemen ja Etelärannan suuntaan, että sopimusyhteiskunta on yhä pienen kansakunnan voimavara. Rehn on aivan oikeassa, sillä laskun tästä osapuolten ylimielisestä kukkotappelusta maksavat yrittäjät ja pienituloiset palkansaajat, Siika-aho sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat