Antti Reinin Anu-rakkaalla rento ote miehensä vaaralliseen retkeen

Näyttelijä Antti Reini ottaa osaa uuteen seikkailurealityyn, jossa julkkikset tavoittelevat vuoren valloitusta Perussa. Reinin rakas Anu Sinisalo suhtautuu rennosti miehensä vaaralliseen retkeen.

Uutuusohjelma Huippujengi vie kahdeksan julkisuudesta tuttua henkilöä valloittamaan Perun Andeilla sijaitsevan vuoren huippua. Ohjelma nähdään keväällä 2016 MTV3-kanavalla.

Yksi matkaan lähtevistä kiipeilijöistä on näyttelijä Antti Reini, 50. Reinin kanssa seurusteleva näyttelijä Anu Sinisalon piti lähtöä Andeille hyvänä ajatuksena.

– Anusta tämä oli hauska idea. En usko, että häntä pelottaa. Hän kannustaa enemmänkin, Reini kertoo.

Mielestään hyvässä kunnossa niin henkisesti kuin fyysisestikin oleva näyttelijä odottaa saavansa nauttia vuorilla omasta ajasta.

– Tulen hyvin toimeen itseni kanssa. Se on yksi parhaimpia juttuja tässä, että saa olla rauhassa ilman kännyköitä, mölyä ja tehokkuutta, Reini pohtii.

– Pyrin huolehtimaan siitä, että verensokeri on sen verran kohdillaan, etten ole kiukkuinen. Sen näkee sitten vasta reissussa, onko asioita, joista ärsyynnyn. Olen ollut usein pitkiä aikoja tiiviissä ryhmässä leffojenkin teossa ja kaikki sieltä ovat tulleet hengissä takaisin, näyttelijä heittää.

Reini ei ole asettanut matkalle etukäteen odotuksia tai tavoitteita, koska etukäteen ei voi tietää, mitä on luvassa.

– Yritän lähteä avoimin mielin matkaan. Seikkailija minussa nauttii tästä tilanteesta, kun ei tiedä, mitä on tulossa. Totta kai tavoitteeni on se, että pääsisin huipulle. Yritän parhaani. Sekään ei välttämättä riitä, jos keho ei sitä hyväksy, Reini miettii.

Huippujengi keväällä 2016 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat