Antti Raannalle hieno NHL-kunnianosoitus

Jääkiekon NHL valitsi suomalaismaalivahti Antti Raannan viime viikon kolmostähdeksi. Carolina Hurricanes on voittanut seurahistoriallisesti jo 11 ottelua peräkkäin, ja 33-vuotias Raanta on ollut yksi tärkeimmistä pelaajista joukkueen vahvan jakson aikana.

Raanta torjui Carolinalle viime viikolla kolme voittoa, päästi keskimäärin vain 1,3 maalia ottelussa ja pysäytti kiekot 94,4 prosentin varmuudella. Hän piti maalinsa koskemattomana kahdessa ottelussa.

Raanta nollasi keskiviikon vastaisena yönä Chicago Blackhawksin (3–0) ja lauantain vastaisena yönä Florida Panthersin (4–0). Vasta maanantain vastaisena yönä New Jersey Devils onnistui yllättämään suomalaisen, mutta Carolina oli lopulta etevämpi maalein 5–4 voittolaukauskilpailun päätteeksi. Raanta kesti voittolaukauskilpailussa kaikki vastustajan yritykset.

NHL valitsi viikon ykköstähdeksi Nashville Predatorsin ruotsalaishyökkääjä Filip Forsbergin (pisteet 5+2=7) ja kakkostähdeksi San Jose Sharksin ruotsalaispuolustaja Erik Karlssonin (0+7=7).

Lue myös:

    Uusimmat