Antonion mielipide DJ Pexistä paljastui vaalitilaisuudessa: "Kauheaa musiikkia"

”Nyt lensi Kelan levyt roskiin” – tällaista palautetta esiintyjät saavat Haaviston tukemisesta. 1:57
"Nyt lensi Kelan levyt roskiin" – tällaista palautetta esiintyjät saavat Haaviston tukemisesta.

Pekka Haaviston presidenttikampanjan tukikonsertti veti Helsingin Kulttuuritalon täyteen maanantaina. 

Esiintyjäkaarti oli varsin nimekäs: Kuumaa, Anssi Kela, J. Karjalainen, Olavi Uusivirta, Behm, Mikael Gabriel, Abreu, Ismo Alanko, Emma & Matilda, Hassan Maikal sekä Pekka Haavisto, eli "DJ Pexi"

Ennen keikkaansa Haavisto ennakoi MTV Uutisille, että luvassa on viihdyttävä ohjelmanumero. Kaikkia se ei kuitenkaan välttämättä miellytä.

– Antonio sanoo, että kauheaa musiikkia, kun soitan vähän DJ Pexiä, Haavisto totesi puolisonsa Antonio Floresin antamasta palautteesta.

Haavisto kertoo kunnioittavansa kaikkia artisteja, jotka tekevät töitä hänen kampanjansa eteen. Yksi heistä on Anssi Kela, joka puhuu "Pekka-ilmiöstä". 

– Mehän olemme veteraaneja jo. Olimme mukana jo 12 vuotta sitten ensimmäisellä kierroksella, Kela kertoo ja viittaa termillä "me" vieressä seisovaan tapahtuman juontajaan Katja Ståhliin.

Molemmat ovat tukeneet Haaviston kampanjaa näkyvästi nyt jo kolmissa vaaleissa. 

– Kolmas kerta toden sanoo, Ståhl vakuuttaa. 

Vuonna 2012 Haaviston tukikonsertti oli vielä astetta kirkkaammissa valoissa. Helsingin jäähallissa järjestettyyn tukikonserttiin osallistui yli 7000 ihmistä. Helsingin Kulttuuritalolla osallistujamäärä maanantaina oli järjestäjien mukaan lähes 2000. 

Artikkelin videolta voit katsoa, miltä Haaviston loppuunmyyty tukikonsertti näytti ja kuulosti. 

Lue myös:

    Uusimmat