Anthony Hopkinsilla miljoonien tulot

Yrittäjä Philip Green on eniten ansaitseva britti 157,7 miljoonan punnan tuloillaan. Urheilijoista eniten tienaa nyrkkeilijä Lennox Lewis (30 miljoonaa puntaa) ja elokuvanäyttelijöistä Sir Anthony Hopkins. Kuningatar Elizabeth on vasta 46. sijalla, jalkapalloilija David Beckhamin jälkeen sanomalehti Sunday Timesin tekemällä listalla 500 parhaiten ansaitsevasta britistä.

Hannibal Lecteriä esittävä Hopkins ansaitsi 21,5 miljoonaa puntaa, joista suurin osa tuli hänen kolmannesta, ihmisiä syövästä Lecteristä kertovasta elokuvastaan. Catherine Zeta-Jones on toiseksi eniten tienannut näyttelijä (20 miljoonaa puntaa), kun taas Ridley Scott, joka ohjasi Hannibalin ja Iskun Mogadishuun, oli kolmas 12 miljoonalla punnalla.

Poptähti Madonna päihitti Sir Paul McCartneyn ja Sir Mick Jaggerin muusikoiden listalla. Madonna, joka ansaitsi 36 miljoonaa puntaa, oli koko listalla 15. Viime vuodesta hän putosi neljä sijaa.

Galenin perustaja Allen McClay on listalla neljäntenä 66,135 miljoonalla punnalla ja Chris Ingram viidentenä 64,934 miljoonalla punnalla.

Lue myös:

    Uusimmat