Anrei Hakulinen alisti ja nousi pörssikärkeen, Pariisin leipuri osui taas – katso SM-liigakierroksen kaikki maalit

Maalikooste: Tappara - Ässät 3:13
Videolla maalikooste ottelusta Tappara-Ässät.

Jääkiekon SM-liigassa perjantain kierroksella ohjelmassa oli viisi ottelua.

Hämeenlinnassa HPK otti dramaattisen voiton HIFK:sta. Kotijoukkue iski 3–2-ratkaisumaalin kolmannen erän viimeisellä minuutilla. Esiin astui Jere Jokinen, joka käynnisti isäntien juhlat.

Maalikooste, HPK–HIFK:

Maalikooste: HPK - HIFK 5:50

Illan pisin taisto käytiin Kuopiossa, kun KalPan ja Sportin ottelu eteni aina voittomaalikilpailuun asti. Ratkaisijaksi nousi Aapeli Räsänen, joka oli rankkarikisan ainut maalintekijä. KalPalle 4–3-voitto.

Maalikooste, KalPa–Sport:

Maalikooste: KalPa - Sport 3:18

Kouvolassa Lukon Anrei Hakulinen alisti KooKoon tähtihyökkääjää Linus Anderssonia, joka teki pahan virheen perjantain taiston alkuhetkillä. Andersson jakoi löperön syötön ja Hakulinen pääsi väliin. Kiekko rystylle ja kädet kohti kattoa.

Lukko oli parempi lukemin 2–0. Hakulinen nousi maalinsa myötä SM-liigan pistepörssin kärkipaikalle.

Maalikooste, KooKoo–Lukko:

Maalikooste: KooKoo - Lukko 2:39

Lappeenrannassa illan juhlistettu nimi oli Pekka Virta, joka sai täyteen 900 ottelua SM-liigajoukkueen päävalmentajana. TPS pilasi Virran ja SaiPan juhlailtaman, kun se haki täydet pisteet Kisapuistosta. TPS:lle 4–1-voitto.

Vieraiden riveissä ”Pariisin leipuri” Anthony Rech iski jo kauden kuudennen maalinsa.

Maalikooste, SaiPa–TPS:

Maalikooste: SaiPa - TPS 3:21

Illan yllättävin tulos nähtiin Tampereella, kun Ässät kaatoi Tapparan peräti lukemin 4–1. Ässät repi ratkaisevan eron toisessa erässä. Sen aikana Tappara vaihtoi muun muassa maalivahtia.