Annimari Korte paljasti: saanut jo työtarjouksen Yhdysvalloista uran päättymisen varalle

Annimari Korte Antero Mertarannan haastattelussa: Huippuaituri kertoi ihmepaluunsa taustoista – ensi viikolla kauden kohokohdat 14:02
Annimari Korte Antero Mertarannan haastattelussa: Huippuaituri kertoi ihmepaluunsa taustoista – ensi viikolla kauden kohokohdat.

Urheilutoimittajankin töitä aiemmin tehnyt Annimari Korte paljasti MTV Uutiset Livessä perjantaina, että hän on saanut jo työtarjouksen Yhdysvalloista. 

Korte, 32, elää nyt isoja terveysvaikeuksia sisältäneen aitajuoksu-uransa tähän astisia huippuhetkiä. Hän rikkoi 100 metrin aitajuoksun Suomen ennätyksen viime kesänä, ja tämän kauden loistoajat enteilevät ennätysparannusta

Hän päätti uransa jo vuonna 2012, kun vakavat terveyshuolet murensivat pohjan huippu-urheilulta. Hän toimi sen jälkeen urheilutoimittajana. 

MTV Urheilun Antero Mertaranta, joka on törmännyt töissään myös toimittaja-Kortteeseen, tiedusteli, voisiko huippuaituri jatkaa toimittajana urheilu-uran jälkeen. 

– En tiedä vielä. CNN World Sport (televisio-ohjelma) Atlantasta on minulle ehdottanut, että ottaisin yhteyttä uran jälkeen ja jos tulisin sinne töihin. USA:ssa töiden tekeminen urheilun parissa on ehkä jotain, mitä haluaisin tehdä, Korte paljasti.

– Mutta haluaisin tehdä ehkä jotain merkityksellisempää. En sano, ettei urheilutoimittajan työ olisi merkityksellistä, Korte jatkoi naureskellen. 

Eli haluat rakentaa uraasi ulkomailla?

– Tykkään asua ja olla Suomessa, eli on todennäköistä, että jään lopulta Suomeen, mutta haluaisin tehdä jotain merkityksellistä, Korte summasi. 

Pääkuvan videolla olevassa haastattalussa Annimari Korte kertoo yksityiskohtaisesti terveyshuolistaan ja sensaatiomaisesta nousustaan huippu-aituriksi vain kahdessa vuodessa. 

Lue myös:

    Uusimmat