Anneli Auerin väite tv-haastattelussa: Lapsiaan hyväksikäyttäviä äitejä ei ole olemassakaan

Enbuske, Veitola & Salminen talk show'ssa vieraillut Auer kertoi tänään Maria Veitolan haastattelussa perehtyneensä tutkimuksiin vanhemmista, jotka ovat käyttäneet seksuaalisesti hyväksi omia lapsiaan.

Heidän joukossaan ei ole äitejä, Anneli Auer väittää.

– Sellaisia äitejä ei ole tutkimusten mukaan olemassa. Jotkut narkkarit tai mielisairaat ovat ehkä joskus myyneet lapsiaan tai lasten kuvia, sellaista on tapahtunut. Sellaisia äitejä, jotka olisivat seksuaalisesti kiinnostuneita omista lapsistaan, ei ole olemassa.

Tuomittu törkeistä seksuaalirikoksista

Auer puhui haastattelussa laajasti perheestään, edesmenneestä aviomiehestään ja elämästään vankilasta vapautumisen jälkeen.

Anneli Auer vapautui viime kesänä kärsittyään tuomion törkeistä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Hänet tuomittiin Turun hovioikeudessa 7,5 vuodeksi vankeuteen törkeistä lapsen seksuaalisista hyväksikäytöstä, törkeistä raiskauksista ja törkeistä pahoinpitelyistä. Tuomion perustelut ovat julkista selostetta lukuunottamatta salaiset.

Hän vapautui ehdonalaiseen viime kesänä kärsittyään ensikertalaisena puolet tuomiosta. Hän on hakenut tuomion purkamista, mutta korkein oikeus ei ole vielä antanut asiassa ratkaisua.

Anneli Auer ei ole tavannut kolmea nuorinta lastaan viiteen vuoteen.

– Niin kauan kuin tällainen tuomio on, minulla ei ole mitään toivoa vaatia että saisin lapset takaisin tai saisin edes tavata lapsia. Aina voidaan vedota siihen, että on tällainen tuomio olemassa.

Aviomiehensä vuonna 2006 tapahtuneeseen murhaan Anneli Auer on todettu syyttömäksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja