Anne-Mari Berg kohujulkisuudesta: Henkisesti hirveän kuluttavaa

Kohujulkkiksena tunnettu Anne-Mari Berg muutti Turkuun ja rauhoittui. Nainen vaihtoi biletyksen terveelliseen elämään.

– Puolen vuoden aikana olen ottanut vain pari kertaa alkoholia, biletys on ollut minimissään. Olen ehkä tylsä, mutta nyt keskityn treenaamaan itseäni kesäkuntoon, Anne-Mari kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Anne-Mari kauhistelee sitä, miten joka viikonloppuista juhlimista pidetään Suomessa normaalina. Monta vuotta vauhdikasta elämää julkisuudessa viettänyt Berg kannustaa myös muita rauhoittamaan elämäntyyliään.

– Tämä oli minulle tietoinen valinta, sillä kohujulkisuus on henkisesti hirveän kuluttavaa. Jokaisen, joka on mukana viihdebisneksessä, olisi hyvä välillä palata perusasioiden äärelle. Muutos vaikuttaa niin terveyteeni kuin yleiseen vireystasooni. Nyt minulla on parempi fiilis ja treeni kulkee hyvin.

Osittain naisen päätökseen on vaikuttanut myös se, että hänen kihlattunsa, Apocalyptican sellisti Perttu Kivilaakso on Bergin mukaan absolutisti. Turussa asuva kihlapari on jo suunnitellut häitään, vaikka hääpäivää ei ainakaan MTV3.fin Viihdeuutisten tietojen mukaan ole vielä lyöty lukkoon.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat