Anne-Mari Berg: Erikoinen hääpuku haussa Amerikasta

Apocalyptican sellistin, Perttu Kivilaakson kanssa kihloissa oleva kohukaunotar Anne-Mari Berg aikoo hakea erikoisen hääpukunsa Amerikasta.

Anne-Mari kertoi seuranneensa mediasta Prinssi Williamin ja Kate Middletonin häitä, sillä naisella on parhaillaan mietinnässä omat hääkuviot.

– Olen katsellut erilaisia hääpukuja amerikkalaisilta sivustoilta. Tosin saattaa olla, että sitä pitää tehdä varta vasten puvun hankintaa varten reissu Amerikkaan, hääpukua ei ehkä ihan sovittamatta uskalla ostaa, Anne-Mari miettii.

Anne-Marin mielestä Kate Middletonin hääpuku oli kaunis ja kuninkaallisiin häihin sopiva, mutta Anne-Marin persoonaan vastaava hääpuku ei sopisi.

– Minun päälläni häissä ei nähdä mitään perinteistä ja valkoista. Hääpukuni saa olla erikoisen värinen ja persoonallinen design-asu, nainen kuvailee.

Apocalyptica-muusikon ja kohukaunottaren suhde tuli julki marraskuussa 2009. Pariskunta meni kihloihin kesällä 2010 ja helmikuussa 2011 Anne-Mari muutti virallisesti Pertun luo Turkuun.

– Suunnitelmissahan häät ovat ja tietynlainen aikataulu on jo olemassa. Sanotaanko julkisesti, että alle viisi vuotta, parin vuoden sisään, Berg muotoilee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat