Anna Puu poseeraa poikavauvansa kanssa tv-ohjelman kulisseissa – suloinen pienokainen varastaa huomion: "Paras valkku olkapäillä"

Näin syntyi artisti Anna Puu 7:43
Laulaja kertoi Huomenta Suomessa, kuinka syntyi artisti Anna Puu.

Anna Puun toukokuussa syntynyt poikavauva on päässyt mukaan tv-ohjelman kuvauksiin.

Laulaja Anna Puu nähdään The Voice of Finland -ohjelman tähtivalmentajana. Puu julkaisi ohjelman kulisseista kuvan, josta selviää, että hänen pienokaisensa on mukana kuvauksissa.

Otoksessa pojalla on kuulosuojaimet korvilla sekä tutti suussa, ja hän tuijottaa tiiviisti eteenpäin istuessaan äitinsä olkapäillä.

– Valmennushommat on hyvä aloittaa jo varhaisessa vaiheessa. Täällä me ollaan Logomolla treenaamassa perjantain liveä varten! Ekana vuorossa mun ja SipeTonin tiimit. Ja hei, vihdoinkin saadaan yleisöä paikalle, Puu kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pieni tähtivalmentaja ihastuttaa Puun someseuraajien keskuudessa.

– Söpö "vara tuomari"

– Paras valkku olkapäillä.

Puu on pitänyt yhtä tuottajamiehensä Jukka Immosen kanssa vuodesta 2015. Pariskunta sai viime toukokuussa ensimmäisen yhteisen lapsensa ja sen lisäksi Puulla on aiemmasta suhteestaan vuonna 2010 syntynyt tytär.

Immonen palkittiin tänä vuonna Iskelmä Gaalassa Pro Iskelmä -palkinnolla. Puu onnitteli gaalassa palkittua rakastaan Instagramissa. Hän postasi kaksikosta harvinaisen yhteiskuvan, jossa Immonen pitelee kädessään gaalasta korkattua pystiään.

Laulajan someseuraajat ylistävät kaksikon yhteiskuvaa ja onnittelevat Immosta tämän voittamasta palkinnosta. Pariskunnan otos sai myös erään kommentoijan luulemaan, että nämä olivat menneet naimisiin.

Lue myös:

    Uusimmat