Anna Eriksson hylkäsi jättihitin

Laulaja Anna Eriksson paljasti tänään MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa ohittaneensa kappaleen, josta tuli myöhemmin jättihitti.

Iskelmätaivaan kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva Anna Eriksson on tehnyt jo vuosia musiikkia, mutta nyt hän luottaa omiin biisinkirjoitustaitoihinsa niin paljon, että hän kynäilee lauluja myös muille artisteille. Vaalea laulajatähti on tehnyt kappaleen Jari Sillanpään tulevalle levylle. Eriksson ei tarjoa kollegoilleen tusinatavaraa, vaan hän tekee jokaisen kappaleen juuri tiettyä laulajaa ajatellen.

- Jos mä alan tekemään jotain laulua, niin kyllä mä ensin mietin kelle se tulee. Koska itsellekin tekee yleensä henkilökohtaisia lauluja, niin jotenkin pitää tietää siitä ihmisestä jotain. Tai kuvitella ainakin, että tuntee sitä ihmistä vähän, niin sitten voi tehdä paljon henkilökohtaisemman laulun, Eriksson totesi.

Kun katsoit minuun ja Kaikista kasvoista -hiteistä tuttu Eriksson paljasti jättäneensä levyttämättä hänelle tarjotun kappaleen, joka ei tuntunut omalta. Myöhemmin Anne Mattilalle tarjottiin samaa laulua ja siitä tuli suurmenetys.

- Perutaan häät. Sitä tarjottiin mulle. Mä en halunnut peruuttaa, Anna nauroi tänään Huomenta Suomen haastattelussa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat