Anette Latva-Piikkilälle huippupesti Red Bullilta

Maikkarin urheiluankkuri ja rallitoimittaja tarttuu uusiin haasteisiin ja siirtyy energiajuoma Red Bullin Suomen viestintäpäälliköksi.

Anette Latva-Piikkilä vaihtoi työtehtäviään lennossa, vielä sunnuntaina hän teki viimeisen rallikeikkansa Ruotsin MM-rallissa ja siirtyi heti seuraavana päivänä Red Bullin palkkalistoille.

MTV3.fin Viihdeuutiset tavoitti Anetten Ruotsista, kun tämä oli matkalla Åreen, Pohjois-Ruotsiin. Ruotsin talviurheilun keskuksessa kisataan Red Bull Crashed Ice -kilpailu, joka on Anetten ensimmäinen työtehtävä Red Bullilla.

Kaunis toimittaja-juontaja on innoissaan uudesta työtehtävästään ja elämäntilanteestaan, joka avaa taas uusia ovia uralla.

– Olen innoissani tästä pestistä. Olen sitä mieltä, että elämässä pitää kokeilla kaikkea, Anette sanoo.

Rallin MM-sarjaa kiertänyt Anette sai tietää uudesta pestistään joulun alla. Tieto ei ollut kuitenkaan julkista vasta kuin 13. helmikuuta.

– Kuulin, että Red Bullilla avautuu tällainen pesti ja hain paikkaa. En mennyt paikkaan mitenkään takaoven kautta, vaan tulin valituksi paikkaan hakemukseni perusteella, Anette sanoo.

Uuden pestin myötä Anette on paljon tekemisissä suomalaisten medioiden ja toimittajien kanssa. Anetten isäksi toimistossa työskentelee viisi muuta henkilöä.

– Työskentelin Maikkarilla syksystä 2007 lähtien. Totta kai vanhoja työkavereita tulee ikävä ja on haikeaa lähteä uusiin töihin. Onneksi uusi työ on kuitenkin sellaista, että saan uudessa työssä olla heidän kanssaan tekemisissä.

Anette Latva-Piikkilä oli yksi Maikkarin suosituimmista tv-kasvoista. Muutama vuosi sitten Anette hätkähdytti tv-katsojia juontamalla rallilähetyksen pelkissä bikineissä.

(MTV3-ANN-MARI LEINONEN)

Lue myös:

    Uusimmat