Anette Latva-Piikkilä muutti Kanadaan

MTV3:n rempseä ja iloinen urheilutoimittaja on pakannut kimpsunsa ja kampsunsa, ja muuttanut puoleksi vuodeksi Kanadaan.

– Tänään on lähtö puoleksi vuodeksi Kanadan Whistleriin. Laukut on pakattu ja perheelle, ystäville sekä koirille sanottu vetiset hyvästit hetkeksi. Se on tietenkin hieman hauska ajatus, että lähden 31-vuotiaana viettämään ensimmäistä kauttani hiihtokeskukseen. Mutta kuten entinen pomoni aikoinaan tokaisi: Aina oppii kun on kotoa pois, Anette kirjoittaa Maikkarin sivuilla olevassa blogissaan.

Anette kertoo blogissaan, mistä kipinä puolen vuoden irtiottoon kiireisestä elämästä sai alkunsa. Viime talvena Anette oli Itävallassa laskemassa, kun naisen tajuntaan iski ajatus pidempiaikaisesta laskettelureissusta.

Rallin ja Formuloiden MM-osakilpailuja menneenä kautena kolunnut urheilijatoimittaja ei aio kokonaan unohtaa työntekoa reissullaan.

– Matkan tarkoitus on pääasiassa laskea puuteria naama lumen peitossa ja saada uusia ystäviä sekä kokemuksia, joita voi sitten muistella virne naamalla vanhempana. Mutta jos olette urheilun ystäviä, tarinoitani Kanadasta voitte nähdä myös Tulosruuduissa.

Lähde:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat