Ananaskyljykset

  • 1 pullo makeaa siideriä
  • 4 porsaankyljystä tai kasleria tai talouskyljystä
  • voita tai öljyä paistamiseen
  • mustapippuria
  • 3 rkl soijaa
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1-2 omenaa
  • 3 tl inkivääritahnaa tai raastettua inkivääriä
  • 3 tl currytahnaa tai currya
  • n. 2 dl siideriä (marinointi lientä)
  • 1 prk ananasrenkaita

Liota kyljyksiä siiderissä muutama tunti tai yön yli. Kuivaa kyljykset (säästä siideri kastiketta varten) ja paista niitä öljyssä hetki molemmilta puolilta. Rouhi kyljysten pinnalle mustapippuria ja valele soijalla. Lisää pataan pilkottu sipuli, valkosipuli ja lohkottu omena. Mausta inkivääri- ja currytahnalla, hauduta hetki.

Kaada siideriä kastikkeeksi. Laita jokaisen kyljyksen päälle yksi ananasrengas ja käytä mehu kastikkeeksi. Hauduta kasarissa kannen alla noin 20 minuuttia. Tarjoa perunasoseen, ruislimpun ja raikkaan salaatin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat