Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Ananaskyljykset

Zafrin1
Zafrin1Zafrin1
Julkaistu 05.04.2001 12:13(Päivitetty 01.03.2005 15:00)
  • 1 pullo makeaa siideriä
  • 4 porsaankyljystä tai kasleria tai talouskyljystä
  • voita tai öljyä paistamiseen
  • mustapippuria
  • 3 rkl soijaa
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1-2 omenaa
  • 3 tl inkivääritahnaa tai raastettua inkivääriä
  • 3 tl currytahnaa tai currya
  • n. 2 dl siideriä (marinointi lientä)
  • 1 prk ananasrenkaita

Liota kyljyksiä siiderissä muutama tunti tai yön yli. Kuivaa kyljykset (säästä siideri kastiketta varten) ja paista niitä öljyssä hetki molemmilta puolilta. Rouhi kyljysten pinnalle mustapippuria ja valele soijalla. Lisää pataan pilkottu sipuli, valkosipuli ja lohkottu omena. Mausta inkivääri- ja currytahnalla, hauduta hetki.

Kaada siideriä kastikkeeksi. Laita jokaisen kyljyksen päälle yksi ananasrengas ja käytä mehu kastikkeeksi. Hauduta kasarissa kannen alla noin 20 minuuttia. Tarjoa perunasoseen, ruislimpun ja raikkaan salaatin kanssa.

Lisää aiheesta:

ViikkohoroskooppiKiinnitä huomiota yhteen oleelliseen seikkaan ostaessasi vitamiinivalmistetta"Ei ole lahjomista": Kokenut koiratutkija korjaa harhaluulon koirien kouluttamisestaSaako piparitaikinaa oikeasti syödä raakana?Tässä on taatusti yksinkertaisin tapa poistaa avokadon kiviKatariina Räikkösen Linnan juhlien asussa oli tärkeä viesti – tunnistitko?
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 00:00
    Horoskooppi

    Viikkohoroskooppi

  • Eilen19:01
    Vitamiinit

    Kiinnitä huomiota yhteen oleelliseen seikkaan ostaessasi vitamiinivalmistetta

  • Eilen17:01
    Koirat

    "Ei ole lahjomista": Kokenut koiratutkija korjaa harhaluulon koirien kouluttamisesta

  • Eilen16:38
    Ruoka

    Saako piparitaikinaa oikeasti syödä raakana?

  • Eilen14:37
    Ruokaniksit

    Tässä on taatusti yksinkertaisin tapa poistaa avokadon kivi