Mainos

Ammattiautoilijan raivokohtaus toi sakkoja Espoossa

Raivokohtaus liikenteessä toi sakkoja ammattiautoilijalle. Mies suivaantui toisen autoilijan ajotapaan niin pahasti, että aiheutti vaaraa Vihdintiellä ja paukautti päälle päätteeksi lommon toisen autoilijan auton kattoon.

Kaksikolla oli läheltä piti -tilanne Kehä 3:n ylittävällä sillalla, jossa Vihdintie muuttuu kaksikaistaiseksi. Henkilöautoa kuljettaneen naisen mukaan pakettiautolla liikkunut mies ei antanut tilaa vaihtaa kaistaa.

Tämän jälkeen mies alkoi hidastella, koukkasi bussipysäkille ja päästi naisen ohi. Pian mies liimaantui pakettiautollaan puskuriin, alkoi tööttäillä ja vilkutella valoja.

Kun nainen ajoi Kalajärven terveysaseman pihaan, raivokohtauksen saanut mies seurasi perässä. Mies pomppasi ulos autosta ja alkoi huutaa autoonsa lukkiutuneelle naiselle törkeyksiä. Lopuksi mies iski auton kattoon lommon paljaalla kädellä.

Oikeudessa mies kiisti suuren osan tapahtumista. Riehumisen parkkipaikalla kuitenkin näki ja kuuli vapaalla ollut poliisi, jota kuultiin todistajana.

Espoon käräjäoikeus tuomitsi miehelle 40 päiväsakkoa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vahingonteosta. Kihlakunnansyyttäjä Markku Ahosen mukaan tuomittu ilmoitti heti tyytymättömyyttä.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.