Mainos

Amerikkalaisyhtiö lobbaa hävittäjäänsä Tampereen messuilla – katso huikea 3D esitys

Tampereella järjestetään tänä viikonloppuna Kokonaisturvallisuus-messut, joissa on läsnä myös asejätti Lockheed Martin, tosin vain kulisseissa. Yritys on Suomessa lobbaamassa F35-hävittäjäänsä. 

Suomi etsii poistuville Hornet-hävittäjille korvaajaa. Tarkoituksena on löytää monitoimihävittäjä, joilla Suomen ilmapuolustus voidaan uskottavasti hoitaa. F35-hävittäjä on yksi vaihtoehto, kun Suomi uusii hävittäjäkalustonsa ensi vuosikymmenellä. 

Tarkastele F-35-hävittäjää pyörittämällä sitä sivulle. Hävittäjää liikuttamalla näet lisätietoja sen aseistuksesta ja muista ominaisuuksista.

Sopiviksi vaihtoehdoiksi on keskustelussa nostettu amerikkalaiset F-35A ja F/A-18E Super Hornet, ruotsalainen JAS 39 Gripen E/F NG, ranskalainen Dassault Rafale ja eurooppalaisten lentokonevalmistajien yhteistuotos Eurofighter Typhoon.

Lockheed Martinin väki tapaa Suomessa puolustusministeriön ja puolustusteollisuuden edustajia.

– Puolustusteollisuuteenne tutustuminen on juuri se syy, miksi olemme täällä. Haluamme ymmärtää hallituksenne toiveita ja samalla muodostaa kuvan Suomen puolustusteollisuuden mahdollisuuksista ja kyvystä., kertoo Lockheed Martinin kansainvälinen myyntijohtaja Steve Over.

– Olemme olleet erittäin vakuuttuneita ja innossaimme siitä, miten voimme saada aikaan yhteistyötä, joka täyttää hallituksenne toiveet ja teollisuutenne tarpeet, Over muotoilee.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.