Amazon-verkkokaupan perustaja Jeff Bezos kihlasi naisystävänsä

Jeff Bezos hehkutti suomalaisen Heikin keksintöä – tästä on kyse 8:05
Jeff Bezos hehkutti vuonna 2022 suomalaisen Heikin keksintöä Twitterissä – tästä oli kyse

Verkkokauppajätti Amazonin perustaja Jeff Bezos ja entinen toimittaja Lauren Sánchez ovat menneet kihloihin.

Amazon-verkkokaupan perustaja Jeff Bezos ja entinen toimittaja Lauren Sánchez vaihtoivat sormuksia ja menivät kihloihin. Asiasta kertoi CNN:lle parille läheinen lähde.

Bezos ja Sánchez julkistivat suhteensa ensimmäisen kerran vuonna 2019. Seurustelustaan lähtien he ovat pitäneet yksityiselämänsä enimmäkseen kahdenkeskisenä.

Sánchez toimii nykyään hyväntekeväisyyden parissa.

Lauren Sánchez jakoi parista kuvan Instagramiin ennen Versacen muotinäytöstä 10. maaliskuuta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Bezos kertoi marraskuussa 2022, että aikoo antaa valtaosan 124 miljardin dollarin arvoisesta omaisuudestaan hyväntekeväisyyteen elinaikanaan.

Miljardööri Bezos on myös Blue Originin perustaja, joka on yhdysvaltalainen avaruuslaitevalmistaja- ja operaattori. Hän oli vuoden 2021 avaruuslennolla Blue Originin New Shepard -raketilla.

Myös Sánchez, joka on entinen helikopterilentäjä, kertoi CNN:lle, että hänkin aikoo suunnata avaruuteen tulevina vuosina ja paljasti, että hänen seuraansa liittyy suuri joukko naisia.

Bezos oli aiemmin naimisissa MacKenzie Scottin kanssa 25 vuotta, jonka kanssa hänellä on neljä lasta. Sánchezilla on kolme lasta aikaisemmista suhteista, ja hän oli naimisissa Hollywood-agentti Patrick Whitesellin kanssa 13 vuotta ennen kuin he päätyivät avioeroon vuonna 2019.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat