Amadeus Lundberg ei hellettä hätkähdä: Tykkään olla alasti

Vuoden 2009 tangokuningas Amadeus Lundberg kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille selviävänsä helteistä olemalla ilman rihman kiertämää.

Lundberg kertoo viettävänsä kuumina hellepäivinä mielellään aikaansa rannalla vaatteet päällä, mutta kotona vaatteet saavat kyytiä.

– Kotona tykkään viettää aikaani alasti, kun nyt on niin pirun kuumakin. Tosin pitää kyllä vähän katsoa, ettei kukaan esimerkiksi parvekkeen kautta näe, laulaja kertoo.

Alastomuus on Amadeukselle niin luonnollista, että välillä mies saattaa ajatuksissaan unohtaa alastoman ulkomuotonsa.

– Menin tuossa vahingossa melkein avaamaan ovea alasti, kun ovikello soi. Onneksi matkalla havahduin, että pitää ehkä kuitenkin laittaa bokserit jalkaan, Amadeus naureskelee.

Miehellä on kokemusta myös nudistirannasta, tosin vierailu kyseiselle rannalle sattui vahingossa.

– Toissa helmikuussa olin Kanarialla ja entisen tyttöystäväni ja siskoni kanssa tutkiimme vähän paikkoja ja eksyimme vahingossa nudistirannalle. Meillä oli kuitenkin vaatteet päällä, mutta ehdin jo kummastella, kun miehet vislasivat koko ajan minulle, eikä tytöille. Sittenhän kävikin ilmi, että olimme kävelleet suoraan tyyliin Euroopan suurimmalle homonudistirannalle, Amadeus naureskelee kokemukselleen.

Kesällä Amadeuksella on tavallista vähemmän keikkoja, sillä kesän mittaan miehen musiikkikuvioissa on tiedossa jotain uutta. Keikkailun lisäksi mies ehtii keskittyä kuntonsa kohentamiseen ja treenatun kropan esittelyyn rannalla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat