Altantin yli soutanut Jari Saario kaipaa takaisin merelle – uusi seikkailu tulossa vuonna 2025

Soutaja Jari Saario paljastaa, että aikoo suunnata merelle jälleen vuonna 2025 2:26
Jari Saario kertoi tunnelmistaan ennen Linnan juhlia.

Soutaja Jari Saario saapui Linnan juhliin 6. joulukuuta puolisonsa Heidi Saarion kanssa. 

Soutaja-palomies Jari Saario sai tänä vuonna ensimmäistä kertaa kutsun tasavallan presidentin vastaanotolle Linnan juhliin. Hän saapui juhlistamaan itsenäisyyspäivää vaimonsa Heidi Saarion kanssa. 

– Olemme valmistautuneet hommaamalla upeat puvut ja hyvää mieltä. Kyllä tämä vähän jännittää, mutta eiköhän tämä paremmin mene kuin TTK-tanssi, Saario kertoi Linnan edustalla 6. joulukuuta ja viittasi Pernilla Böckermanin  ja Anssi Heikkilän  kanssa tanssimaansa paso dobleen tänä vuonna Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Pernilla, Anssi & Jari Saario – You Give Love A Bad Name 5:26
Pernilla, Anssi & Jari Saario – You Give Love A Bad Name

Saario souti tuhansia kilometrejä ylittäessään Atlantin kahdella eri matkalla. Reissu päättyi Saksan Cuxhaveniin lokakuussa 2023. Saarion mieli vetää merelle edelleen, vaikka reissu oli rankka.

– Kotona on kiva olla ja perheen kanssa, mutta meri on ympäristö, jossa viihdyn ja tykkään olla. Vaikka olosuhteet olivat ankeat ja vene pieni, niin ihminen on erikoinen. Se alkaa kaivata tuollaistakin asiaa. 

Saariolla on jo suunnitelmia parin vuoden päähän. 

– Vuonna 2025 olen toivottavasti merellä. En tiedä, onko se sen hurjempaa, kun tuo oli jo aika kova reissu. Pohjois-Atlantti oli jopa vähän epäinhimillinen. Lisää seikkailuja on kuitenkin tulossa, Saario vihjasi. 

Katso videolta Jari Saarion haastattelu kokonaisuudessaan.

Parhaita paloja Linnan juhlista 9:06
Katso videolta parhaita paloja Linnan juhlista

Lue myös:

    Uusimmat