Alonso suhtautui superyllätykseensä rauhallisesti – esitti kisaan yhden toiveen

Fernando Alonso tarjosi itselleen, McLarenille ja Hondalle paljon kaivattuja hyviä uutisia pamauttamalla Silverstonen aika-ajojen avausosion kärkiajan. Rengaslotossaan täydellisesti onnistunut espanjalainen toivoo olosuhteiden pysyvän yllättävinä myös huomenna.

MAINOS

Britannian F1-viikonloppu
C Morella!

Sunnuntai: Britannian GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

F2-kisat: la klo 16.55 ja su 11.15 
GP3-kisat: la klo 18.25 ja su 9.55 

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

Avausosion jättiyllätyksen jälkeen Alonson rahkeet eivät riittäneet lopulta jatkoon toisesta osiosta. Tällä ei ollut loppupeleissä edes suurta merkitystä, sillä moottorinosien vaihdon myötä McLaren-pilotti starttaa kilpailuun joka tapauksessa viimeisestä lähtöruudusta.

McLaren-vuodet eivät ole juurikaan antaneet ilonaiheita yhdelle sarjan menestyksekkäimmälle urheilijalle. Ykkössijalla oleminen edes yhdessä sessiossa tuntui Alonsosta hyvältä.

 - Olihan se kivaa. Onnistuimme tekemään oikean ratkaisun renkaiden kanssa ja saimme hyödyn siitä. Vaihtuvat keliolosuhteet auttoivat meitä. Olisipa tilanne sama huomennakin, Alonso totesi.

Alonso odottaa kilpailusta McLaren-Hondalle tyypillisen vaikeaa.

- Ohittaminen on jo valmiiksi vaikeaa, koska edellä ajavaa autoa on vaikea seurata. Sen lisäksi suoranopeutemme ei riitä. Toivottavasti saamme apua kelistä.


Lue myös:

    Uusimmat