Alonso jättää McLarenin

Formula ykkösten kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso on sopinut jättävänsä McLaren-tallin.

Espanjalainen päivälehti El Mundo kertoi asiasta verkkosivuillaan perjantaina. McLaren-talli vahvisti omilla verkkosivuillaan, että talli ja espanjalaiskuljettaja sopivat yhteistyönsä päättämisestä torstaina ja perjantaiaamuna pidetyissä keskusteluissa.

- Jo pikkupojasta lähtien halusin ajaa McLarenilla, mutta toisinaan elämässä jotkut asiat eivät vain toimi. Uskon kuitenkin edelleen, että McLaren on loistava talli. Meillä oli toki kauden aikana omat ylä- ja alamäkemme, jotka tekivät kaudesta erityisen haastavan, Alonso kommentoi McLarenin verkkosivuilla.

- Ei ole mikään salaisuus, että en koskaan tuntenut oloani kotoisaksi täällä. Liikkeellä on ollut puheita ja väitteitä toisen kuljettajan suosimisesta ja taistelun tuoksinnassa ihmiset sanovat kaikenlaista. Loppujen lopuksi minulle annettiin kuitenkin tallin toimesta aina yhtäläinen mahdollisuus voittaa, Alonso jatkoi.

- Tämänpäiväinen päätös antaa meille kaikille mahdollisuuden keskittyä kauteen 2008. Toivon tallille ja kaikille sen yhteistyökumppaneille kaikkea parasta tulevaisuuden varalle.

Alonsolla oli kaksi vuotta jäljellä McLaren-sopimustaan. El Mundon mukaan Alonso ei joudu maksamaan McLarenille korvausta sopimuksen ennenaikaisesta purkamisesta.

(MTV3-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat