McLaren vahvistaa Alonson lähdön

McLaren talli vahvisti verkkosivuillaan perjantaina, että talli ja espanjalaiskuljettaja Fernando Alonso ovat sopineet yhteistyönsä päättämisestä.

McLarenin tiedotteen mukaan talli ja Alonso päätyivät keskustelujen jälkeen siihen tulokseen, että yhteistyön päättäminen on molempien osapuolten etujen mukaista.

- Kaikki McLaren-tallissa, erityisesti tallin espanjalaiset yhteistyökumppanit toivovat Fernandolle kaikkea parasta tulevaisuudessa. Hän on loistava kuljettaja, mutta jostain syystä McLarenin ja Fernandon yhteistyö ei ole toiminut toivotulla tavalla. Lopulta päädyimme pisteeseen, jossa kukaan meistä ei enää kyennyt löytämään tapaa jatkaa yhdessä, tallipäällikkö Ron Dennis kommentoi Alonson lähtöä.

- Uskomme, että yhteinen päätöksemme yhteistyön päättämistä on kaikkien parhaaksi. Talli keskittyy tästä edespäin vuoden 2008 maailmanmestaruustaisteluun valmistautumiseen, Dennis jatkoi.

McLaren kertoi ilmoittavansa tulevan kuljettajansa nimen myöhemmin. Alonsolta vapautuneelle paikalle ovat vahvasti tyrkyllä Suomen Heikki Kovalainen sekä suomalaissaksalainen Nico Rosberg.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja